Celebrity

Actrice Lili Reinhart (24) wil geen keiharde 'sixpack': "Nergens voor nodig"

Actrice Lili Reinhart is blij met haar lichaam en wil kunnen eten wat ze wil.

door FilmTotaal om 13:20 in Celebrity
Lili Reinhart is trots op haar lichaam en laat zich niet gek maken door de extreme schoonheidsidealen die vandaag de dag prominent in beeld komen op social media-platformen als Instagram. Dat vertelt de Riverdale-actrice in een even inspirerend als openhartig interview met het Amerikaanse blad DuJour.

Zo heeft Reinhart (24) er meer dan vrede mee dat zij nooit een sixpack zal krijgen. Die hoeft ze namelijk ook helemaal niet, zo vertelt ze.

"Ik zal nooit in m'n leven buikspieren krijgen. Buikspieren worden gemaakt in de keuken en ik heb gisteren een beker ijs op en kip met Parmezaanse kaas. En dat is prima. Ik ben geen fitnessmodel. Ik ga het nooit voor elkaar krijgen om z'n lichaam te onderhouden. Ik ga zo'n ijsje echt niet laten staan hoor".

Reinhart heeft in de social media-app TikTok naar eigen zeggen veel inspiratie gevonden om positiever over haar lichaam te kunnen denken. Op andere platformen treft de actrice meer haat aan.

"Die app is een geweldige gemeenschap van mensen met allerlei vormen en maten die elkaar aanmoedigen", vertelt ze over TikTok. "Het is niet fijn om iemand op Instagram me dik te zien noemen, maar mensen zulken toch nooit stoppen met het afkraken van iemand anders lichaam".

Reinhart sluit af met inspirerende woorden: "Het is een kwestie van wat ik kan doen om mezelf beter te laten voelen daarover. Mijn lichaam is een reis die ik maak met mezelf".

NieuwsFilm

meest populair