Celebrity

Vormen 'Riverdale'-sterren Camila Mendes en Charles Melton nu dan toch weer een stel?

De twee gingen eind 2019 uit elkaar.

door FilmTotaal om 21:56 in Celebrity
Vormen Camila Mendes en Charles Melton, beiden bekend van de tienerserie Riverdale, dan toch weer een stelletje? In bladen wordt volop gespeculeerd nu er bewijs is verschenen dat de twee bijna twee jaar na hun breuk de draad weer hebben opgepakt.

Afgelopen vrijdag werden Mendes en Melton namelijk samen met hun Riverdale-collega Cole Sprouse, diens tweelingbroer Dylan en model Stella Maxwell gespot bij restaurant La Poubelle Bistro in Los Angeles. Daar genoot het gezelschap van een diner (het restaurant is gespecialiseerd in de Franse keuken) op het terras.

Later werden de twee beroemdheden gefotografeerd toen Melton zijn arm om Mendes had. Dat is een teken volgens de gossipbladen dat er toch weer iets meer speelt tussen hen dan alleen vriendschap.

Deze vrijdag was de eerste keer dat de twee weren samen werden gefotografeerd na hun break-up eind 2019. Natuurlijk zagen ze elkaar nog wel vaak op de set van Riverdale, waarin Mendes de rol van Veronica Lodge speelt en Melton gestalte geeft aan Reggie Mantle.

Volgens insiders wilden de twee elkaar destijds wat meer rust en ruimte geven, ook zodat zij zich konden focussen op hun acteercarrières.

NieuwsFilm

meest populair