Celebrity

'Fast & Furious'-actrice wordt vanwege 'Game of Thrones' gevraagd voor veel naaktscènes

Natalie Emmanuel gaat er echter lang niet altijd mee akkoord.

door FilmTotaal om 10:22 in Celebrity
Nathalie Emmanuel werd wereldberoemd dankzij haar belangrijke rol als Missandei in de Game of Thrones-serie. Ook was ze in enkele naaktscenes te zien. De actrice heeft daar geen spijt van maar merkt nu wel dat ze voor bijna elk nieuw project wordt gevraagd uit de kleren te gaan.

De 32-jarige actrice, die eveneens een rol speelt in de Fast & Furious-franchise, laat zich tijdens een recent interview erover uit: ''Toen ik meedeed aan Game of Thrones, ging ik akkoord met enkele naaktscenes. Nu wordt echter van me verwacht dat ik bereid ben voor elk project naakt te gaan aangezien ik het al eerder gedaan heb''.

Vervelend
Zo gaat Emmanuel verder: ''Wat sommige mensen echter niet inzien is dat ik onder spefieke voorwaarden akkoord ging voor Game of Thrones. Het paste ook bij het hele verhaal, maar dat betekent niet dat ik voor elke film of serie meteen weer naakt ga''.

''Ik heb al vaker gehoord: 'Maar voor deze rol is het ook nodig'. Dan zeg ik: 'Oke, dat is goed, maar ik wil niet te ver gaan en teveel laten zien. Ik ben bereid tot een bepaald punt te gaan voor de rol maar niet verder'''.

Begrip
De actrice zegt dat als haar mening niet gerespecteerd wordt ze dan ook af ziet van het project: ''Als ik te horen krijg dat ik verder moet gaan dan ik wil, zal ik ook gewoon bedanken voor de interesse maar wel eerlijk zeggen dat ik denk dat zoveel naakt niet nodig is voor die rol en dat ik vanwege creatieve meningsverschillen besluit ervan af te zien''.

Emmanuel eindigt door te zeggen dat het gelukkig meestal wel goed afloopt: ''9 keer uit de 10 wordt een oplossing gevonden en wordt er een compromis gesloten, waarmee we allemaal akkoord gaan''.

NieuwsFilm

meest populair