Wordt Captain Marvel de nieuwe Tony Stark van het Marvel Cinematic Universe?

Wordt Captain Marvel de nieuwe Tony Stark van het Marvel Cinematic Universe?

Marvel Studios zou zijn keuze gemaakt hebben.

Het is nog altijd de vraag wie nou precies het nieuwe gezicht van het Marvel Cinematic Universe wordt, nu acteurs Robert Downey Jr. en Chris Evans hun kostuums aan de wilgen hebben gehangen.

Er zijn natuurlijk meerdere kandidaten voor de titel. Maar volgens Giant Freakin Robot heeft Marvel Studios nu een keuze gemaakt. Die zou zijn gegaan voor Brie Larson.

Carol Danvers als hoofdpersoon
Volgens anonieme bronnen van Giant Freakin Robot zou Marvel Studios-baas Kevin Feige bang zijn geweest dat Larson geen zin meer zou hebben in al te veel Marvel-producties in de toekomst. Om haar gefocust te houden, zou zij uiteindelijk de hoofdrol hebben gekregen.

Een interessant maar eerlijkheidshalve ook wat onwaarschijnlijk gerucht. Niet alleen omdat het onwaarschijnlijk is dat iemand als Feige op zo'n manier zou toegeven aan een acteur of actrice, maar vooral ook omdat Marvel Studios er niet voor gekozen heeft om de tweede film rond Captain Marvel een solo-avontuur te maken.

In plaats daarvan krijgen we The Marvels te zien, waarin Larsons Captain Marvel naast Ms. Marvel en Monica Rambeau te zien is.

NieuwsFilm

meest populair