'Shazam! Fury of the Gods' is veel groter dan de eerste film

'Shazam! Fury of the Gods' is veel groter dan de eerste film

Regisseur David F. Sandberg laat weten dat hij het groter dan ooit doet.

Regisseur David F. Sandberg claimt dat Shazam! Fury of the Gods een stuk grootschaliger wordt dan de eerste film. Dat moet ook bijna wel gezien het einde van de eerste film.

Ergens richting het einde van de eerste film zien we dat Billy Batson een deel van zijn krachten overdraagt aan de rest van de weeskinderen met wie hij opgroeit. Samen verslaan ze de Seven Deadly Sins en de kwaadaardige Dr. Thaddeus Sivana.

Shazam! Fury of the Gods
We hebben nog twee jaar te gaan tot de release van Shazam! Fury of the Gods. Heel veel is er dan ook nog niet bekend over de film, al laat David F. Sandberg zo nu en dan iets kleins weten over de superheldenfilm.

Nu de opnames in volle gang zijn, laat Sandberg zo nu en dan iets weten over zijn film. Zo vertelde hij deze week al dat Shazam! Fury of the Gods geen rol heeft voor Black Adam. En vandaag weet hij ons te melden dat de film grootschaliger en breder wordt dan het eerste deel.

Details gaf hij verder natuurlijk niet, maar voor fans is het goed nieuws dat de film dieper in de comics duikt. Dat gebeurt onder meer door Helen Mirren en Lucy Liu te casten als de schurken Hespera en Kalypso. Zij zullen het Shazam moeilijk gaan maken in de film!

NieuwsFilm

meest populair