Algemeen

'Avatar 2' onthult onderwaterwereld met groot zeewezen

Het tweede deel is anderhalf jaar van ons verwijderd.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Dichterbij Avatar 2 zijn we waarschijnlijk nog niet geweest. Ooit moest de film in 2014 verschijnen, maar dat lukte dus niet. Nu valt de verschijningsdatum in december 2022 en hieronder krijgen we een blik op de onderwaterwereld die in het vervolg wordt geïntroduceerd.

In het kader van World Ocean Day heeft producent Jon Landau concept art vrijgegeven van de onderwaterwereld op de planeet Pandora. Je ziet op het ontwerp een Na'vi door het water schieten op een of ander zeewezen.

Nieuwe concept-art Avatar 2
Hieronder zie je de concept-art voor de film die maar liefst dertien jaar in de maak is bij bedenker en regisseur James Cameron. "Ter ere van World Ocean Day is hier een concept art uit de Avatar-sequels. Ik kijk ernaar uit om de oceanen van Pandora met de wereld te delen," aldus Landau.


Op 16 december 2022 moet Avatar 2 in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen en daarna moet er iedere twee jaar een nieuw deel verschijnen, met vermoedelijk Avatar 5 als slotfilm.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Leon81

Avatar

Dat ziet er erg mooi uit. Naar mijn bescheiden mening gaat dit uiteraard een film worden die alle andere films kwa visuals overtreft. Echter…ik vrees dat het verhaal zo ‘breed’ gaat zijn dat het vrij ingewikkeld gaat worden, en niet zo lekker wegkijkt als het eerste deel. Uiteraard hoop ik dat dat een foute aanname is.

Goku32

Avatar

Wow dit ziet er Echt geweldig mooi uit zeg, niet normaal

Popcultuurfreak

Avatar

De film is wel echt lang in ontwikkeling zeg.
Ik zou de verwachtingen maar laag houden, al ziet deze foto er wel echt absoluut prachtig uit. Avatar haar aesthetic is mooi.
Maar er zit nu praktisch een decennia tussen deze film en de vorige. En dan zei men dat er genoeg tijd verstreken was voor een Hellboy film... Tja, de wereld is niet altijd even eerlijk.

Artificialis

Avatar

2021 en we zijn nog steeds in de fase dat James Cameron concept-art en setfoto's naar het publiek toegooit.

horizon

Avatar

Dit is concept art. Een tekening. Logisch dat die er na tien jaar werken goed gaan uitzien.
Het gaat zich om de vertaling naar het witte doek.

Draven

Avatar

Als je straks een bril op zet met blauwfilter sta je naar een leeg scherm te kijken.

NieuwsFilm

meest populair