'Indiana Jones'-actrice over de controversiële tekst uit 'Raiders of the Lost Ark'

'Indiana Jones'-actrice over de controversiële tekst uit 'Raiders of the Lost Ark'

Actrice Karen Allen gaat in op wat commentaar rond de franchise.

Zelfs de meest geliefde films hebben momenten die niet helemaal lekker zitten bij het publiek. Zo zit er ook een moment in Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark.

In die film zit wat dialoog tussen Karen Allens Marion Ravenwood en Harrison Fords Indiana Jones. Daarin zegt zij dat ze "een kind" was toen het tweetal elkaar voor het laatst gezien had. Hoewel het dialoog wat onduidelijk en vaag is, hint men ernaar dat de twee een relatie hadden terwijl Marion wat aan de jonge kant was.

Onschuldige relatie
Actrice Karel Allen sprak met de site Uproxx over het dialoog, dat voor het gevoel van sommige mensen een wat "sinistere ondertoon" had. Allen zei:

"Ja, ik denk dat je dat wel zou kunnen zeggen. Ik denk dat ik zeg dat ik 16 was. Ik weet het niet. Ik stelde mij altijd voor dat zij 16 was en hij 26. En dat hij een student van haar vader was. Het bleef allemaal heel mysterieus," aldus Allen.

Ze ging verder: "We weten niet eens waar het over gaat. Ik bedoel, misschien hebben ze een paar keer gezoend". Ze vindt het vooral mooi dat niemand weet wat er precies gebeurd is. "Duidelijk is wel dat zij heel erg om hem geeft. Hij ook om haar. Maar uiteindelijk besloot hij dat het te gevaarlijk was en dat hij niet betrokken wilde blijven."

NieuwsFilm

meest populair