Video

LeBron James in nieuwe trailer 'Space Jam: A New Legacy'

Hoop Looney Toones en andere filmfiguren in tweede Space Jam.

door Bram de Groot om 13:02 in Video
Met LeBron James (More Than a Game) in plaats van Michael Jordan verschijnt volgende maand de tweede Space Jam-film Space Jam: A New Legacy van regisseur Malcolm D. Lee (Soul Men) in de bioscoop.

Hieronder hebben we nu een compleet nieuwe trailer waarin we zien hoe de NBA basketballer van de L.A. Lakers in een wereld vol Looney Tunes en Warner Bros.-filmpersonages belandt, met Bugs Bunny voorop. Onderstaande beelden onthullen het wilde avontuur dat daar wordt beleefd.

Nieuwe trailer Space Jam: A New Legacy
LeBron wordt samen met zijn jonge zoon Dom gevangengezet in een digitale wereld door een valse AI. Om hieruit te ontsnappen, moet LeBron zorgen dat hij met Bugs, Lola Bunny en de rest van de chaotische bende een basketbalwedstrijd wint van de digitale kampioenen van de AI. Dit zijn de Goons, een team van ongekend sterke profspelers.

Space Jam: A New Legacy is vanaf 14 juli te zien in de Nederlandse bioscoop, in de Nederlands- en Engelstalige versie.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

AI is wel een modern fenomeen, leuk dat ze dit gebruiken en het is ook perfect om de link te leggen met alle 'online-opgeslagen' filmpersonages. Ben eig wel benieuwd of deze zal aanslaan bij het publiek. De Looney tunes zijn imo over hun piek heen en ik betwijfel of Lebron wel zo'n box office drawer is.

rick511

Avatar

Ik ben ok vooral Benieuwd naar waar het publiek ervan vindt.
In de periode van de eerste film waren de looney tunes echt een hype, ook door die t shirts en flippo’s. De jeugd van nu weet amper nog wie ze zijn

JaWBerrY

Avatar

Heb veel bewondering voor de atleet LeBron maar ben bang dat hier weinig nieuws te zien valt

NieuwsFilm

meest populair