Na 'Batgirl' ook 'Blue Beetle' alleen op HBO Max te zien

Na 'Batgirl' ook 'Blue Beetle' alleen op HBO Max te zien

Warner Bros. heeft nieuwe strategie.

Naast dat er op HBO Max heel wat series binnen en buiten het DC Extended Universe gaan verschijnen zou het ook zomaar kunnen dat er losstaande DC-avonturen in filmvorm op de streamingdienst komen te staan.

Eerder werd al bekend dat de film Batgirl van het Belgische duo Bilall Fallah en Adil El Arbi niet in de bioscopen gaat verschijnen, maar rechtstreeks voor de streamingdienst wordt gemaakt. Nu is er van een tweede film bekend dat die een enkeltje naar het kleine scherm krijgt.

Ook naar HBO Max: Blue Beetle
Even geleden werd Blue Beetle aangekondigd en nu blijkt dat deze superheld dus niet op het witte doek te zien zal zijn. Via The Los Angeles Times wordt duidelijk dat de film van regisseur Angel Manuel Soto (Charm City Kings), die ook de nieuwe Transformers-film gaat regisseren, nagenoeg zeker naar HBO Max gaat.

Het script voor Blue Beetle wordt op dit moment geschreven door Gareth Dunnet-Alcocer (Miss Bala) en het verhaal volgt de superheld Blue Beetle a.k.a. de tiener Jaime Reyes die een verbintenis heeft met een heilige mestkever. Dit levert hem verhoogde snelheid en sterkte op. Ook heeft hij daardoor bepaalde wapens, vleugels en schilden.



NieuwsFilm

meest populair