Eerste foto: Dino met veren in 'Jurassic World: Dominion'

Eerste foto: Dino met veren in 'Jurassic World: Dominion'

Colin Trevorrow onthult de eerste foto uit Jurassic World 3.

Als Jurassic World: Dominion in de zomer van 2022 verschijnt, dan zijn we drie Jurassic World-films verder en dan is het maar de vraag hoe het verhaal verdergaat. Jurassic World: Fallen Kingdom uit 2018 liet al zien dat de bewoonde wereld nu kennis gaat maken met de pretpark-dino's.

Maar het lijkt er ook op dat de dino's zich flink hebben ontwikkeld in de tussenliggende periode. Via regisseur Colin Trevorrow (Jurassic World, 2015) krijgen we namelijk een eerste foto uit Dominion.

Dino met veren in Dominion
Op de foto zien we een dino met veren. En die dino is duidelijk niet zo heel groot aangezien op de achtergrond de tanden van een veel grotere dino te zien zijn. Hoe we nu opeens een dino met veren te zien krijgen in de film, zal ongetwijfeld iets te maken hebben met de voortplanting van de gefokte dino's.

Jurassic World: Dominion laat belangrijke rollen zien van Chris Pratt (Owen Grady) en Bryce Dallas Howard (Claire Dearing) te zien en er zijn ook rollen voor Sam Neill (Dr. Alan Grant), Laura Dern (Dr. Ellie Sattler) en Jeff Goldblum (Dr. Ian Malcolm) en staat gepland voor juni 2022. In juli krijgen we waarschijnlijk de eerste trailer te zien.



NieuwsFilm

meest populair