Algemeen

Eerste foto: Dino met veren in 'Jurassic World: Dominion'

Colin Trevorrow onthult de eerste foto uit Jurassic World 3.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Als Jurassic World: Dominion in de zomer van 2022 verschijnt, dan zijn we drie Jurassic World-films verder en dan is het maar de vraag hoe het verhaal verdergaat. Jurassic World: Fallen Kingdom uit 2018 liet al zien dat de bewoonde wereld nu kennis gaat maken met de pretpark-dino's.

Maar het lijkt er ook op dat de dino's zich flink hebben ontwikkeld in de tussenliggende periode. Via regisseur Colin Trevorrow (Jurassic World, 2015) krijgen we namelijk een eerste foto uit Dominion.

Dino met veren in Dominion
Op de foto zien we een dino met veren. En die dino is duidelijk niet zo heel groot aangezien op de achtergrond de tanden van een veel grotere dino te zien zijn. Hoe we nu opeens een dino met veren te zien krijgen in de film, zal ongetwijfeld iets te maken hebben met de voortplanting van de gefokte dino's.

Jurassic World: Dominion laat belangrijke rollen zien van Chris Pratt (Owen Grady) en Bryce Dallas Howard (Claire Dearing) te zien en er zijn ook rollen voor Sam Neill (Dr. Alan Grant), Laura Dern (Dr. Ellie Sattler) en Jeff Goldblum (Dr. Ian Malcolm) en staat gepland voor juni 2022. In juli krijgen we waarschijnlijk de eerste trailer te zien.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Speedster

Avatar

Volgende stap: vliegende t-rexen Smiley face

Coola

Avatar

Kom maar op met de bewegende beelden.

Gaat wel moeilijk voor mij worden, dit zijn juist de soort films die ik met mijn vader keek. Maar dat zal er nooit meer van komen.

Ereptile

Avatar

wel tof dat ze de dino's veren geven. Waar staat deze raptor-achtige dinosaurus trouwens bij? Welke VEEL grotere dinosaurus heeft zulke tanden? Lijkt zelfs groter dan een T-Rex en de Mosasaurus kan moeilijk aan land. Ben heeel benieuwd naar de eerste beelden!

don lukas

Avatar

Next stop: Dinoriders...

maar ff serieus, dit ziet er toch nog uit zoals de laatste Toy Story, overduidelijk GCI helaas.

Allemaal mooi en zo, maar de eerste Jurassic Park zag er minstens net zo uit.

Master Of Films

Avatar

Ik hoop dat de Nederlandse commentaar (audio) track van zangers Maan de Steenwinkel ooit op de Blu-ray/UHD gaat komen. Ze kon bij Beau echt goeie vragen stellen over de dinosauriërs. Wellicht dat Gijs Rademaker en Maarten van Rossem voor deze audio opnames nog wat extra weetjes in haar oor kunnen fluisteren. Smiley face

KeesjeNL

Avatar

Lijken wel Baobab-bomen op de achtergrond, die komen alleen voor op het eiland Madagaskar en Australië.

Dawgruule

Avatar

*Virtuele knuffel voor Coola*

Pronk47

Avatar

Leuk Dino Kippen.

NieuwsFilm

meest populair