Featured

3 dikke aanraders die nu gewoon op Amazon Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

door Jeffrey Kouters om 11:01 in Featured
Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van deze streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Kajillionaire (2020)
Regie: Miranda July | Cast: Evan Rachel Wood, Gina Rodriguez, Debra Winger, e.a.
Tomboy Old Dolio vormt samen met haar ouders Theresa en Robert een oplichterstrio, maar heeft zich nooit echt hun dochter gevoeld. Wanneer haar ouders de eigenzinnige Melanie, die ze in het vliegtuig hebben ontmoet, beginnen te betrekken bij hun oplichterspraktijken, wordt Old Dolio jaloers. De grote vraag is alleen wat de ware bedoelingen zijn van Theresa en Robert.

Emma. (2020)
Regie: Autumn de Wilde | Cast: Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Bill Nighy, e.a.
Ze is knap, slim en ongelofelijk ijdel: Emma Woodhouse. Er is niemand zoals zij in het Engelse dorpje Highbury. Emma is er dol op om mannen en vrouwen te koppelen, maar haar interventies zijn niet altijd succesvol. En terwijl de jonge socialite zich bemoeit met het geluk van anderen loopt ze bijna haar eigen liefde mis. Nu is het tijd dat Emma haar eigen weg en liefde vindt.

Zwartboek (2006)
Regie: Paul Verhoeven | Cast: Carice van Houten, Sebastian Koch, Thom Hoffman, e.a.
Wanneer de joodse Rachel Stein en haar familie tijdens een vluchtpoging onverwachts worden aangevallen door de Duitsers en alleen zij deze aanval overleeft, besluit ze zich vermomd als Ellis de Vries aan te sluiten bij het verzet. Ze krijgt de opdracht om te infiltreren bij de vijand, maar wanneer het misgaat, wordt ze ineens door beide kanten gezien als verrader.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair