Celebrity

Jennifer Garner hoeft niets te weten van liefde ex Ben Affleck en Jennifer Lopez

De actrice houdt zich liever gefocust op het welzijn van hun kinderen.

door FilmTotaal om 18:41 in Celebrity
Jennifer Garner wil zich absoluut niet bemoeien met het leven van haar ex-man Ben Affleck nu hij terug samen is met Jennifer Lopez, maar hoopt wel op één belangrijk ding, zo onthult een insider aan de Amerikaanse gossipsite E! Online.

Jennifer Garner en Ben Affleck gingen in 2018 uit elkaar. Inmiddels lijkt Affleck weer samen met zangeres Jennifer Lopez, met wie hij tussen 2002 en 2004 ook al samen was. Hoe kijkt Garner daartegen aan?

"Jen wil zich hier niet mee bemoeien. Dat is een gepasseerd station", vertelt de insider over de 13 Going on 30-actrice. "Ze blijft zich focussen op haar kinderen. Daar liggen haar prioriteiten. Wanneer de kinderen bij Ben zijn, hoopt ze dat hij daar precies hetzelfde over denkt".

De bron vervolgt: "Hoe Ben zijn tijd verder besteedt, is niet aan haar. Ze heeft alles gedaan wat mogelijk is om ervoor te zorgen dat de band tussen Ben en zijn kinderen geweldig is, maar ze gaat zich niet bemoeien met wie hij datet of zijn verdere privéleven".

Garner heeft nog goed contact met Affleck. De twee gingen de sterren uit elkaar vanwege Afflecks aanhoudende alcoholproblemen van destijds. Garner en Affleck hebben drie kinderen samen.

NieuwsFilm

meest populair