Featured

Alle onthullingen uit de 'Jurassic World: Dominion'-trailer op een rij

Vandaag zetten we alle Jurassic World: Dominion-onthullingen op een rij.

door Jim Pedd om 10:04 in Featured
Jurassic World: Dominion heeft een eerste teaser die te zien is als exclusieve preview voor de film Fast & Furious 9. Hoewel we de teaser nog niet te zien hebben gekregen, hebben diverse media al toegang gehad.

Op basis van hun berichten vertellen we je de belangrijkste onthullingen over het verhaal uit de preview van Jurassic World: Dominion.

In een kudde: De teaser begint 65 miljoen jaar terug, met een kudde Dreadnoughts en Quetzalcoatlus, die zich vrijelijk door de woestijn bewegen. Ze vormen een eigen ecosysteem en soorten lijken zich niet al te veel met anderen te bemoeien.

Nieuwe dino's: Er zitten meerdere nieuwe dinosaurussen in de film, die we nog niet in de franchise zagen. In de openingsscène zie je een Gigantosaurus, Dreadnought, Quetzalcoatlus, Oviraptor, Nasutoceratops, Iguanodon en Morus Intrepidus. Ook zie je een Nasutoceratops.

Eierdief: In de trailer zien we een Oviraptor, een kleine en gevederde dinosaurus, die een groot ei probeert te stelen. Hij breekt 'n ei open en eet de baby die erin zit op.

Duel verliezen: In de beelden zien we dat er een groot duel plaatsvindt: de T-Rex strijdt tegen de Gigantosaurus. Die wint het van de T-Rex, want uiteindelijk bijt de grote dinosaurus z'n nek door en is de T-Rex dus meteen dood.

Een mug: In zekere zin is daarmee de oorsprong te zien van 'onze' T-Rex, want we zien een mug landen op de dode dino, die z'n bloed opeet en wegvliegt. En precies deze T-Rex blijkt het DNA geleverd te hebben voor de gekloonde Rex die we al vele films hebben gezien.

Geen Jurassic: Een geinig feitje dat af te leiden is uit de proloog, is dat de dinosaurussen die we zagen 65 miljoen jaar geleden leefden. Dat was dus niet het Jura, maar het Krijt.

Een jacht: Daarna opent de film met de jacht van een helikopter op een T-Rex (die weggehaald werd van Isla Nublar). Dinosaurussen leven nog altijd op Aarde en blijken al vier jaar in de Sierra Nevada-wildernis te leven.

Iedereen in gevaar: In de special zien we ook nog hoe de T-Rex een drive-in bioscoop aanvalt, waar heel wat mensen aangevallen worden door de uiterst dodelijke T-Rex.

Dino's zijn overal: Het blijkt ook dat dinosaurussen zo'n beetje overal zijn nu. Hoe precies is niet duidelijk, maar in de film zien we een Gallimimus die door een woonwijk loopt.

De Mosasaurus is terug: Ook deze dinosaurus keert terug in het vervolg. Hij lijkt helemaal in de Atlantische Oceaan te zwemmen nu, waarmee vissers bepaald geen eenvoudig werk meer hebben.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Klinkt voor een dinosaurus fan zoals mij heel erg interessant. Best wel veel zin in deze film.

Monojaxx

Avatar

Nogmaals FilmTotaal, een Gigantosaurus heeft nooit bestaan!

Coola

Avatar

^
https://en.wikipedia.org/wiki/Gigantosaurus

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Giganotosaurus

Novarellum

Avatar

@Monojaxx

Misschien even één Google zoekopdracht aan wagen voor je iets 2x roept? ????

dondeestagb

Avatar

^^
Giganotosaurus*

Die wiki verwijst naar een langnek zonder zijn vriendjes.

Coola

Avatar

Die bovenste wel maar de Nederlandse wiki site verwijst naar de vleesetende gigantosaurus die wel degelijk heeft bestaan.

Monojaxx

Avatar

@Novarellum

Nogmaals, dus nu ook voor jou... Een Gigantosaurus heeft nooit bestaan!

*Not to be confused with Giganotosaurus*

Monojaxx

Avatar

@Coola

Gigantosaurus is een zgn nomen dubium. Een naam die uiteindelijk aan meerdere andere soorten is gegeven waaruit bv. bleek dat het om dezelfde soort ging. Giganto betekent gewoon groot/gigantisch, en dat waren er meerderen. Dus in mijn opinie heeft deze dinosaurus als soort nooit echt bestaan (zo is de naam in de tussentijd veranderd naar o.a
Barosaurus), en al was dit wel het geval geweest... de nw. dino in JW is een Giganotosaurus, een carnivoor vergelijk baar met een T.Rex of Cacharodontosaurus. De Gigantosaurus was een Langnek.

"Het slecht geconserveerde en ongelijksoortige materiaal kreeg daarna weinig aandacht. In 1888 stelde Richard Lydekker dat Gigantosaurus megalonyx identiek was aan Ornithopsis humerocristatus. Friedrich von Huene maakte er in 1909 een Pelorosaurus megalonyx van. Tegenwoordig wordt G. megalonyx gezien als een nomen dubium."

ThysRomani

Avatar

Ennnn Monojaxx burns the crowd!

Of pareert de boel heel goed.

De tijd zal het leren.

dondeestagb

Avatar

Een discussie over dino's.. Ik heb me in tijden niet zo jong gevoeld. Dank heren.

Master Of Films

Avatar

Damn ik dacht dat Monojaxx gewoon een oude gamert was. Maar daar zit een ware dino expert in verborgen. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair