Alle onthullingen uit de 'Jurassic World: Dominion'-trailer op een rij

Alle onthullingen uit de 'Jurassic World: Dominion'-trailer op een rij

Vandaag zetten we alle Jurassic World: Dominion-onthullingen op een rij.

Jurassic World: Dominion heeft een eerste teaser die te zien is als exclusieve preview voor de film Fast & Furious 9. Hoewel we de teaser nog niet te zien hebben gekregen, hebben diverse media al toegang gehad.

Op basis van hun berichten vertellen we je de belangrijkste onthullingen over het verhaal uit de preview van Jurassic World: Dominion.

In een kudde: De teaser begint 65 miljoen jaar terug, met een kudde Dreadnoughts en Quetzalcoatlus, die zich vrijelijk door de woestijn bewegen. Ze vormen een eigen ecosysteem en soorten lijken zich niet al te veel met anderen te bemoeien.

Nieuwe dino's: Er zitten meerdere nieuwe dinosaurussen in de film, die we nog niet in de franchise zagen. In de openingsscène zie je een Gigantosaurus, Dreadnought, Quetzalcoatlus, Oviraptor, Nasutoceratops, Iguanodon en Morus Intrepidus. Ook zie je een Nasutoceratops.

Eierdief: In de trailer zien we een Oviraptor, een kleine en gevederde dinosaurus, die een groot ei probeert te stelen. Hij breekt 'n ei open en eet de baby die erin zit op.

Duel verliezen: In de beelden zien we dat er een groot duel plaatsvindt: de T-Rex strijdt tegen de Gigantosaurus. Die wint het van de T-Rex, want uiteindelijk bijt de grote dinosaurus z'n nek door en is de T-Rex dus meteen dood.

Een mug: In zekere zin is daarmee de oorsprong te zien van 'onze' T-Rex, want we zien een mug landen op de dode dino, die z'n bloed opeet en wegvliegt. En precies deze T-Rex blijkt het DNA geleverd te hebben voor de gekloonde Rex die we al vele films hebben gezien.

Geen Jurassic: Een geinig feitje dat af te leiden is uit de proloog, is dat de dinosaurussen die we zagen 65 miljoen jaar geleden leefden. Dat was dus niet het Jura, maar het Krijt.

Een jacht: Daarna opent de film met de jacht van een helikopter op een T-Rex (die weggehaald werd van Isla Nublar). Dinosaurussen leven nog altijd op Aarde en blijken al vier jaar in de Sierra Nevada-wildernis te leven.

Iedereen in gevaar: In de special zien we ook nog hoe de T-Rex een drive-in bioscoop aanvalt, waar heel wat mensen aangevallen worden door de uiterst dodelijke T-Rex.

Dino's zijn overal: Het blijkt ook dat dinosaurussen zo'n beetje overal zijn nu. Hoe precies is niet duidelijk, maar in de film zien we een Gallimimus die door een woonwijk loopt.

De Mosasaurus is terug: Ook deze dinosaurus keert terug in het vervolg. Hij lijkt helemaal in de Atlantische Oceaan te zwemmen nu, waarmee vissers bepaald geen eenvoudig werk meer hebben.

NieuwsFilm

meest populair