Taika Waititi wil nu aan de slag met zijn 'Star Wars'-film

De regisseur is net klaar met Thor: Love and Thunder en kijkt nu al naar z'n volgende project.

Regisseur Taika Waititi heeft het bijzonder druk. Begin deze maand rondde hij de opnames van Thor: Love and Thunder af en nu kijkt hij naar zijn volgende project, een Star Wars-film.

Waititi gaf een uitgebreid interview aan de Sydney Morning Herald en vertelde dat hij hoopt snel met zijn Star Wars-project aan de slag kan. Wanneer precies weet hij niet, maar dat gaan we mogelijk snel merken.

Star Wars-film
De regisseur vertelde het volgende: "Ik weet niet of Star Wars het volgende is waar ik mee bezig ben, maar ik hoop het. Maar eerlijkheidshalve zijn er ook een aantal andere kleine dingen waar ik druk mee bezig ben op dit moment. Dus we gaan het beleven."

Waar de Star Wars-film van Waititi over gaat is allerminst zeker. Het project schijnt pas in de loop van 2025 in de bioscoop te draaien, waarmee Waititi dus ook nog wel even de tijd heeft om eraan te werken.

Eerst is het dus nog de beurt aan Thor: Love and Thunder, dat op 6 mei 2022 in de bioscoop moet draaien. De Star Wars-film van Waititi zou dan in december 2025 te zien kunnen zijn.

NieuwsFilm

meest populair