Algemeen

Taika Waititi wil nu aan de slag met zijn 'Star Wars'-film

De regisseur is net klaar met Thor: Love and Thunder en kijkt nu al naar z'n volgende project.

door Jim Pedd om 10:35 in Algemeen
Regisseur Taika Waititi heeft het bijzonder druk. Begin deze maand rondde hij de opnames van Thor: Love and Thunder af en nu kijkt hij naar zijn volgende project, een Star Wars-film.

Waititi gaf een uitgebreid interview aan de Sydney Morning Herald en vertelde dat hij hoopt snel met zijn Star Wars-project aan de slag kan. Wanneer precies weet hij niet, maar dat gaan we mogelijk snel merken.

Star Wars-film
De regisseur vertelde het volgende: "Ik weet niet of Star Wars het volgende is waar ik mee bezig ben, maar ik hoop het. Maar eerlijkheidshalve zijn er ook een aantal andere kleine dingen waar ik druk mee bezig ben op dit moment. Dus we gaan het beleven."

Waar de Star Wars-film van Waititi over gaat is allerminst zeker. Het project schijnt pas in de loop van 2025 in de bioscoop te draaien, waarmee Waititi dus ook nog wel even de tijd heeft om eraan te werken.

Eerst is het dus nog de beurt aan Thor: Love and Thunder, dat op 6 mei 2022 in de bioscoop moet draaien. De Star Wars-film van Waititi zou dan in december 2025 te zien kunnen zijn.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

"Maar eerlijkheidshalve zijn er ook een aantal andere kleine dingen waar ik druk mee bezig ben op dit moment. " dat hebben we gezien idd Taika Smiley face

GreenHornet

Avatar

Echt Klein zijn ze niet...

Master Of Films

Avatar

Oh I get it. Nu begrijp ik waarom Rita Ora & Tessa Thompson auditie deden bij Taika Waititi.

Pascal08

Avatar

Ik hoop het niet, vind het een verschrikkelijke aandacht zoeker met weinig diepgang in zijn films en aanpak.

SteefL

Avatar

Als je dit artikel leest is t net die balkonopa's van de Muppet Show: 'it's incredible! It's good! It's okay! It's marginal! It's pretty bad! It's rubbish! Booooh!', alleen dan 'gaat nu werken aan Star Wars! Gaat misschien nu werken aan Star Wars! Wil wel aan Star Wars werken, maar nog zat andere dingen te doen! We weten eigenlijk niks te melden! Boooooh!'

NieuwsFilm

meest populair