Algemeen

Live-action 'The Little Mermaid' onthuld op setfoto's

We zien Halle Bailey als Ariel op foto's van The Little Mermaid.

door Jim Pedd om 11:03 in Algemeen
Rob Marshall is op dit moment druk bezig met de opnames van een live-action verfilming van The Little Mermaid. Daarin speelt Halle Bailey de rol van Ariel en vandaag hebben we dankzij wat setfoto's de eerste indruk van haar.

De opnames van The Little Mermaid begonnen al in januari en vonden tot nu toe vooral binnen plaats. De crew is nu echter verkast naar Italië, waar de opnames e komende maand nog plaatsvinden tot deze rond zijn. Op de allereerste setbeelden kan je Bailey samen met Jonah Hauer-King zien, die Eric speelt.

The Little Mermaid
Hieronder kan je de twee samen zien:Net as bij zo'n beetje al deze live-action Disney-verfilmingen van een klassiek sprookje, zitten er heel wat Hollywood-sterren in de ondersteunende rollen. Zo is Melissa McCarthy straks te zien als Ursula en speelt acteur Javier Bardem de rol van King Triton.

The Little Mermaid krijgt nieuwe liedjes van Lin-Manuel Miranda. De film heeft nog geen releasedatum gekregen van Disney.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Ik zie liever een merman.

Marklar

Avatar

Dit slaat toch echt nergens op

Brein8998

Avatar

Maar maar maar... geen rood haar? :(

ArnoQ

Avatar

Disney: Oh? Iemand met rood haard? Wacht eens ff...

Popcultuurfreak

Avatar

Volgens mij heeft Disney iets tegen rood haar.
Eerst met het veranderen van MJ en nu dit.
Dat terwijl roodharigen juist een minderheid zijn.

MichaelCaine

Avatar

Vandaag geleerd dat het Halle Bailey is... ik zat al de hele tijd te denken dat een 50+ jarige vrouw toch te oud is voor Ariel #notBerry

Lurking metafan

Avatar

Hollywood, stop de discriminatie tegen roodharigen! >-(

Artificialis

Avatar

Ze hadden wel even de moeite mogen nemen om het rode haar in stand te houden. Maar sinds de keuze op Halle Bailey is gevallen was wel duidelijk dat het bronmateriaal niet langer belangrijk werd gevonden.

Mark my words, we gaan nog de dag meemaken waarop de oorspronkelijke animaties donkere personages krijgen. Zodat iedereen kan kiezen welke versie ze willen zien.

RogueWon

Avatar

Weet niet, heb er dubbele gevoelens over. Veel sprookjes hebben nauwelijks gekleurde personages/acteurs dus vind het wel leuk om af en toe wat nieuws te zien (lees andere ras). Aan de andere kant zijn er ook lui zoals Stanley van The Office die het geen ene reet boeit en gewoon een witte kerstman willen zien.

ReidMeane

Avatar

@Monojaxx, dan is Aquaman echt iets voor jou om te kijken ;)

KeesjeNL

Avatar

Gaat ze ook rappen? Ja toch X..X?

NieuwsFilm

meest populair