Algemeen

'Jurassic World: Dominion' krijgt twee verhaallijnen

De film vertelt twee grote verhaallijnen.

door Jim Pedd om 12:58 in Algemeen
Jurassic World: Dominion staat min of meer te boek als de culminatie van zes films. Een grote taak dus voor regisseur Colin Trevorrow, die daar een aardige cast voor bij elkaar zocht.

Niet alleen keren Chris Pratt en Bryce Dallas Howard terug voor deze film, ook brengt Trevorrow de oorspronkelijke castleden Sam Neill, Jeff Goldblum en Laura Dern terug. Dat betekent dat er veel ballen hoog gehouden moeten worden.

Twee verhalen
Het blijkt nu dat Trevorrow er om die reden voor gekozen heeft het verhaal over twee verhaallijnen te vertellen. De ene volgt de oorspronkelijke cast en de andere de nieuwe. Tijdens een interview met Collider onthulde Trevorrow dit:

"We vertellen twee parallelle verhalen die steeds dichter bij elkaar komen," begon hij. "Je begrijpt gaandeweg hoe ze tot elkaar komen en gaan kruisen en dan doen ze dat ineens ook echt."

"Dat is geen traditionele manier om een film te structureren, maar wel nodig om te voorkomen dat we iemand tekort doen. Laura en Sam en Jeff zijn net zo'n groot onderdeel van de film als Chris en Bryce, wat hun schermtijd betreft en hun belang voor het verhaal, alles!"

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Het wordt steeds duidelijker.
De oude cast zit in een soort spionagethriller en de nieuwe cast ontdekt allerlei nieuwe dino's!

Coola

Avatar

Deze film word elk bericht interessanter

GreenHornet

Avatar

Dit Kan wel eens het beste deel worden na Jurassic Park

Master Of Films

Avatar

De film vertelt twee grote verhaallijnen.
Dat vergt 2x zoveel de hersencellen. Dat is teveel gevraagd voor Jurassic World fans. Ze hebben het al zwaar na een dagje hard werken. Ze willen gewoon eenvoudige entertainment zien op een niveau dat zelfs een dino het nog kan begrijpen. Geen complexe drama met een mix van Canterbury Tales en In Search of Lost Time.

NieuwsFilm

meest populair