'Jurassic World: Dominion' krijgt twee verhaallijnen

'Jurassic World: Dominion' krijgt twee verhaallijnen

De film vertelt twee grote verhaallijnen.

Jurassic World: Dominion staat min of meer te boek als de culminatie van zes films. Een grote taak dus voor regisseur Colin Trevorrow, die daar een aardige cast voor bij elkaar zocht.

Niet alleen keren Chris Pratt en Bryce Dallas Howard terug voor deze film, ook brengt Trevorrow de oorspronkelijke castleden Sam Neill, Jeff Goldblum en Laura Dern terug. Dat betekent dat er veel ballen hoog gehouden moeten worden.

Twee verhalen
Het blijkt nu dat Trevorrow er om die reden voor gekozen heeft het verhaal over twee verhaallijnen te vertellen. De ene volgt de oorspronkelijke cast en de andere de nieuwe. Tijdens een interview met Collider onthulde Trevorrow dit:

"We vertellen twee parallelle verhalen die steeds dichter bij elkaar komen," begon hij. "Je begrijpt gaandeweg hoe ze tot elkaar komen en gaan kruisen en dan doen ze dat ineens ook echt."

"Dat is geen traditionele manier om een film te structureren, maar wel nodig om te voorkomen dat we iemand tekort doen. Laura en Sam en Jeff zijn net zo'n groot onderdeel van de film als Chris en Bryce, wat hun schermtijd betreft en hun belang voor het verhaal, alles!"

NieuwsFilm

meest populair