De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Pet Sematary (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Kölsch en Dennis Widmye | Cast: Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow, e.a.
De familie Creed heeft een landgoed gekocht op het platteland van Maine. Hun nieuwe huis is perfect, op de dagelijks passerende trucks na. Later komt het gezin er ook achter dat achter hun woning een duistere begraafplaats voor dieren ligt. Daar worden al snel vreselijke krachten ontketend na een reeks tragische gebeurtenissen.

Wish Dragon (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Appelhans | Cast: Jimmy Wong, John Cho, Constance Wu, e.a.
Din, een student, vindt op een dag een oude theepot waarin een draak blijkt te zitten. Deze draak, genaamd Long, blijkt wensen te kunnen vervullen. Din krijgt drie wensen, maar zijn grootste wens is toch om weer in contact te komen met zijn jeugdvriendin Lina, die inmiddels een beroemd fotomodel is geworden. Ondertussen blijkt Long echter ook zijn eigen wensen te hebben.

Captain Underpants: The First Epic Movie (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Soren | Cast: Kevin Hart, Ed Helms, Nick Kroll, e.a.
Harold en Sjors zijn twee echte kwajongens. Op school zetten ze de boel dikwijls flink op stelten. Directeur Krupp wil de twee daarom in verschillende klassen plaatsen. Om dit noodlot te voorkomen, halen Harold en Sjors alles uit de kas. Een hypnose-ring uit een pak ontbijtgranen blijkt de oplossingen. Hiermee kunnen de jongens Krupp laten denken dat Kapitein Onderbroek is, een niet al te snuggere held.


En verder onder meer...

Sportdrama
Skater Girl (2021)

Thriller
Awake (2021)
Joker (2019)

NieuwsFilm

meest populair