Netflix

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Pet Sematary (2019)
Regie: Kevin Kölsch en Dennis Widmye | Cast: Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow, e.a.
De familie Creed heeft een landgoed gekocht op het platteland van Maine. Hun nieuwe huis is perfect, op de dagelijks passerende trucks na. Later komt het gezin er ook achter dat achter hun woning een duistere begraafplaats voor dieren ligt. Daar worden al snel vreselijke krachten ontketend na een reeks tragische gebeurtenissen.

Wish Dragon (2021)
Regie: Chris Appelhans | Cast: Jimmy Wong, John Cho, Constance Wu, e.a.
Din, een student, vindt op een dag een oude theepot waarin een draak blijkt te zitten. Deze draak, genaamd Long, blijkt wensen te kunnen vervullen. Din krijgt drie wensen, maar zijn grootste wens is toch om weer in contact te komen met zijn jeugdvriendin Lina, die inmiddels een beroemd fotomodel is geworden. Ondertussen blijkt Long echter ook zijn eigen wensen te hebben.

Captain Underpants: The First Epic Movie (2017)
Regie: David Soren | Cast: Kevin Hart, Ed Helms, Nick Kroll, e.a.
Harold en Sjors zijn twee echte kwajongens. Op school zetten ze de boel dikwijls flink op stelten. Directeur Krupp wil de twee daarom in verschillende klassen plaatsen. Om dit noodlot te voorkomen, halen Harold en Sjors alles uit de kas. Een hypnose-ring uit een pak ontbijtgranen blijkt de oplossingen. Hiermee kunnen de jongens Krupp laten denken dat Kapitein Onderbroek is, een niet al te snuggere held.


En verder onder meer...

Sportdrama
Skater Girl (2021)

Thriller
Awake (2021)
Joker (2019)

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Ik ben één van de weinigen, maar ik hou erg van de nieuwe Pet Sematary. Het voelt voor mij als een perfecte aanvulling/alternatieve versie van Pet Sematary. De film van Mary Lambert staat dichter bij het boek (hoewel ook al met veel veranderingen), maar dit is een mooie aanvulling, met sommige ideeën die ik beter vind dan in het boek/de eerste verfilming - dat de kat zelf het ongeluk met de truck veroorzaakt bijvoorbeeld.

Fluffer

Avatar

Geen topfilms hier maar pet sematary is nog best ok

John Wayne

Avatar

Netflix voegt de laatste tijd Europese klassiekers toe w.o Spaghettiwesterns (een deel uit de Sartana-reeks is de moeite waard) , avonturenfilms zoals Michel Strogoff (met Curd Jürgens), maar ook misdaadfilms met Jean-Paul Belmondo en Alain Delon. Ik vind dat dit mooie aanvullingen zijn omdat dit films betreft die men al decennia niet meer op reguliere Nederlandse zenders ziet en bovendien moeilijk op Dvd of Blu-ray te krijgen zijn.

kokosnoot

Avatar

Ik vond deze nieuwe Pet Sematary sterk qua atmosfeer. Zeker leuk!

Goku32

Avatar

Deze films staan al enige tijd op nedflix hoor niet deze week.

Spider-fan

Avatar

John Wayne:

De Sartana film die erop staat is geweldig, maar wel het laatste deel uit de (vijfdelige) serie. Daarom is het in een bepaald opzicht weer onzin om die films er zo los op te zetten. Alleen als kennismaking ermee is het wel handig. Ze zijn gewoon op blu-ray in een set van Arrow. Het enige probleem is dat ik al zo veel blu-rays/dvd's heb (voornamelijk horror, fantasy, sci-fi en actie) - als ik ook nog aan alle spaghettiwesterns ga beginnen pas ik binnenkort zelf niet meer in mijn huis.
Maar ze zijn zeker erg goed. Wat Sartana apart maakt is dat hij met allemaal gadgets werkt.

NieuwsFilm

meest populair