Jason Momoa wil film maken met Dwayne Johnson, maar welke?

Jason Momoa wil film maken met Dwayne Johnson, maar welke?

De Aquaman-acteur wil een film met Black Adam-acteur.

De actiehelden van Hollywood treffen elkaar regelmatig in films. Zo zagen we The Rock al samen met Vin Diesel in Fast & Furious-films en zien we Jason Momoa en Dave Bautista binnenkort samen in het tweede seizoen van See van Apple TV+.

Maar tot op heden zagen we Dwayne Johnson nog niet samen met Momoa en daar moet verandering in komen volgens de laatste. Dit liet de Aquaman-acteur weten in gesprek met Jimmy Fallon tijdens de The Tonight Show.

"We hebben geprobeerd om samen te komen en samen een film te maken. Het is gewoon veel drukker dan ik, en ik heb het momenteel behoorlijk druk, dus een dezer dagen..." vertelde Momoa.

Aquaman vs. Black Adam
"Dat zullen we doen, en het is nu echt cool omdat hij bij me in de buurt komt, dus ik kan hem opbellen en zeggen, 'Yo, Black Adam'," voegde Momoa eraan toe nadat Fallon zei dat hij het graag ziet gebeuren.

Hiermee verwijst Momoa naar de titelrol van The Rock in de film Black Adam. Momoa zien we eind 2022 in Aquaman and the Lost Kingdom. De films spelen zich beide af in het DC Extended Universe. Wie weet volgt daar na een film als Aquaman vs. Black Adam?



NieuwsFilm

meest populair