Algemeen

Amazon Prime Video voegde deze 4 films nieuw toe afgelopen week

Check hier de nieuwe titels die je daar kan streamen.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Amazon Prime Video voegde deze week vier nieuwe films toe aan zijn aanbod. We zetten de films allemaal voor je op een rij.

Kajillionaire (2020)
Regie: Miranda July | Cast: Evan Rachel Wood, Mark Ivanir, Gina Rodriguez, Debra Winger
Oplichters Theresa (Debra Winger) en Robert (Richard Jenkins) hebben 26 jaar lang geprobeerd om hun enige dochter Old Dolio (Evan Rachel Wood) te leren zwendelen, stelen en bedriegen. Tijdens een wanhopige en haastig uitgedachte overval, besluiten ze echter een buitenstaander (Gina Rodriguez) over te halen om mee te doen, uiteraard met alle gevolgen van dien.

Rules Don't Apply (2016)
Regie: Warren Beatty | Cast: Lily Collins, Haley Bennett, Alden Ehrenreich, Warren Beatty
1958. Actrice Marla Mabrey is een toegewijd baptist, terwijl chauffeur Frank Forbes een fanatiek aanhanger van het methodisme is. Hun aantrekkingskracht stelt niet alleen hun religieuze overtuiging op de proef, maar druist ook nog eens in tegen Hughes' belangrijkste regel: geen enkele werknemer mag een relatie hebben met één van z'n actrices. Het gedrag van de miljardair beïnvloedt Marla en Frank op verschillende en onverwachte manieren en terwijl de twee tortelduifjes dieper in deze bizarre wereld gezogen worden, worden hun principes getest en veranderen hun levens drastisch.

Assassin's Creed (2016)
Regie: Justin Kurzel | Cast: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson
De ter dood veroordeelde Callum Lynch moet meewerken aan een geheim experiment. Daarbij verkent hij de herinneringen van zijn voorouder Aguilar, die in het vijftiende eeuwste Spanje leefde. Zo verkrijgt hij de vaardigheden van een Master Assassin en ontdekt hij een afstammeling van de geheime gemeenschap van Assassins te zijn, die in een eeuwigdurende strijd met de Templars verwikkeld zijn.

Better Criminal (2016)
Regie: Ben Burke | Cast: Bai Ling, Tom Sizemore, James Hong, Emilio Rivera
Een politieagent wordt gedwongen te werken voor twee strijdende misdaadorganisaties terwijl hij undercoverwerk verricht.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair