Gave posters voor de bioscoopversies van 'Black Widow'

IMAX, RealD 3D, Dolby Cinema en ScreenX.

Tegenwoordig lijkt het hebben van een 55 inch tv-scherm redelijk normaal en dat is natuurlijk een prima kijkbuis om te genieten van een film. Maar uiteindelijk is het thuisscherm nooit groot genoeg ten opziche van het witte doek, dus dan is het fijn dat je nu weer naar de bioscoop kan. Bijvoorbeeld begin volgende maand voor Black Widow.

En als je dan gaat, dan kun je ook nog een kiezen voor verschillende vertoningen. Zo kun je uiteraard naar een reguliere 2D of 3D-voorstelling, maar je kunt ook kiezen voor afwijkende formaten, zoals IMAX en het innovatievere ScreenX.

Ga jij naar de bioscoop?
De vraag is nu of jij naar de bioscoop gaat voor deze eerste film in het Marvel Cinematic Universe in twee jaar tijd. De laatste film was Spider-Man: Far From Home en deze verscheen namelijk op 2 juli 2019. En zo ja, ben je dan van plan om naar de IMAX of ScreenX-vertoning te gaan?

Black Widow van regisseur Cate Shortland, bekend van de films Berlin Syndrome en Lore, debuteert op 7 juli in de Nederlandse bioscopen. Hieronder de vier affiches.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair