Regisseur over de rol van de oude 'Jurassic Park'-acteurs in 'Jurassic World: Dominion'

Regisseur over de rol van de oude 'Jurassic Park'-acteurs in 'Jurassic World: Dominion'

Colin Trevorrow verzekert dat we veel van de oorspronkelijke cast te zien krijgen.

Recent zijn tijdens de IMAX-voorstellingen de eerste beelden uit de zesde Jurassic Park-film Jurassic World: Dominion verschenen. Helaas zijn de beelden niet online beland. Een omschrijving hebben we wel.

In de film krijgen we veel te zien van de Jurassic Park-personages Sam Neill (Dr. Alan Grant), Laura Dern (Dr. Ellie Sattler) en Jeff Goldblum (Dr. Ian Malcolm). Dit onderstreepte regisseur Colin Trevorrow (Jurassic World, 2015) in gesprek met Screen Rant.

"Ik heb het gevoel dat we willen dat mensen naar de film komen om de context ervan te zien, maar ze zitten in de hele film," vertelde Trevorrow in gesprek met Screen Rant. "Het zijn belangrijke personages en ze gaan samen op avontuur, en ze botsen met onze moderne personages."

Ode aan Michael Crichton en Steven Spielberg
"Het is een ode aan alles wat Michael Crichton heeft gemaakt, en wat Steven [Spielberg] heeft gemaakt, en wat de andere regisseurs hieraan hebben bijgedragen gedurende de afgelopen jaren," aldus Trevorrow. "Ik had echt het gevoel dat het een kans was om alles bij elkaar te brengen en hopelijk duidelijk te maken waarom we dit verhaal al heel lang vertellen. Daar ging het echt om."

Jurassic World: Dominion heeft logischerwijs ook rollen voor onder meer Chris Pratt (Owen Grady) en Bryce Dallas Howard (Claire Dearing) en staat gepland voor 9 juni 2022.

NieuwsFilm

meest populair