Gaat Angelie Jolie het opnieuw proberen met deze bekende ex-man van haar?

Gaat Angelie Jolie het opnieuw proberen met deze bekende ex-man van haar?

De actrice bracht een opvallend bezoek aan haat ex Jonny Lee Miller in New York City.

Angelina Jolie heeft een bezoek gebracht aan haar ex Jonny Lee Miller in New York City. Paparazzi zagen de actrice het appartement van Miller binnengaan en namen daar natuurlijk de nodige foto's van.

Jolie en Miller leerden elkaar kennen op de set van de film Hackers uit 1995 en kregen al snel een relatie. In maart 1996 stapten ze als jonge tortelduifjes in het huwelijksbootje. In september 1997 gingen de twee alweer uit elkaar.

Maar zouden de twee nu weer toenadering tot elkaar zoeken? Jolie bracht deze week een bezoek aan Miller en dat vinden veel fans toch wel opvallend.

De actrice droeg een lange jas, een bijpassend mondkapje en had een tas van Louis Vuitton om haar schouder hangen. Ook had ze een fles wijn bij. Natuurlijk niet eentje uit de supermarkt, maar een fles van het peperdure merk Peter Michael Wine.

De fles wijn maakt het duidelijk dat Jolie op bezoek kwam voor de gezelligheid. En gezellig lijkt het te zijn geworden, want ze kwam pas drie uur later naar buiten.

De volgende ochtend werd Miller buiten bij hetzelfde gebouw gezien. De Brit ging toen naar buiten om een rondje hard te lopen in de stromende regen. Dan was dat wijntje van Jolie vast fijner.

Jolie is momenteel verwikkeld in een vrij vervelende scheidingszaak met Brad Pitt. Miller zag twee jaar geleden met de Amerikaanse filmactrice Michele Hicks stranden.

NieuwsFilm

meest populair