Algemeen

Volgende 'Transformers'-film is compleet getransformeerd!

De franchise gaat gewoon verder, zij het aangepast / getransformeerd.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Sinds Transformers: The Last Knight uit 2017 en de kwalitatief betere nawee Bumblebee uit 2018 is het redelijk stil als het gaat om de Transformers-franchise die toch zo'n 5 miljard dollar wereldwijd wist om te zetten met slechts zes films.

Er zijn meerdere projecten in ontwikkeling, maar het is nog niet helemaal duidelijk welke het eerst zal verschijnen. De kans lijkt het grootst dat we als eerste een soort van vervolg krijgen op Bumblebee, waarschijnlijk in 2022.

Even geleden werd duidelijk dat acteur Anthony Ramos (In the Heights) de hoofdrol gaat spelen in de eerst volgende film. "Ik ben net begonnen met Transformers, dus ik spreek je hopelijk over een paar maanden en ik zal je laten weten welke moeilijker was," zei Ramos tegen Variety over het werken aan In the Heights en de Transformers-film.

Nieuwe ster: Transformers is getransformeerd!
"Het waren Shia LaBeouf, Mark Wahlberg en Hallie Steinfeld en nu ik. Het is heel anders. Dominique Fishback - het is heel anders. Transformers is getransformeerd!" vulde Ramos aan die ook verwijst naar de andere hoofdrolspeler, Dominique Fishback (Judas and the Black Messiah).

En over de regisseur zegt Ramos: "Steven Caple Jr. is een visionair, ik kan niet wachten tot mensen deze man aan het werk zien en zijn werk echt in zijn glorie laat zien. We hebben wat gave dingen voor jullie in petto, jullie weten het niet eens."

De tweede Bumblebee-film staat op dit moment gepland voor 24 juni 2022. De opnames zijn een paar dagen geleden gestart in Los Angeles.14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Pffff weer Transformers die heb ik nu wel genoeg gezien.

Bigds9fan

Avatar

Veel verwacht ik er niet van.

De beste Transformers film komt dit jaar op 4K uit. DAAR heb ik wel zin in!

Goku32

Avatar

Maak een film met alleen Transformers demmm zo moeilijk is het allemaal niet. Laat de mensen lekker thuis zitten. Die hebben hun beste deel gehad

Dennis Rietkerk

Avatar

Bumblebee vond ik nou niet echt geweldig, verre van!! De eerste 2..3 delen in bios gezien echt super en vooral met die mooie 3d effecten daarnaa ging het bergafwaarts vooral die laatste sloeg nergens op!!!!

Aldo Rusch

Avatar

Vanaf de last knight vroeg ik me al of er nog iets van Unicron op de bigscreen kwam maar daar hoor je niks meer van en dan mogen die mensen van mij ook keer opzoute met alle respect!

Beyonder

Avatar

Leuk maar toch meer een kinderfilm

Bigds9fan

Avatar

@Aldo Rusch

Waarom? Ze konden de Dinobots al niet eens goed doen en zo'n ironisch personage als Unicron moeten ze met rust laten.

Civilian Supreme

Avatar

Volg in grote lijnen de 86 movie en je hebt een perfekte Tf film. Wel met mensen maar zeer minimaal. Tf hoofdrol en mensen bijrol, niet andersom!

Monojaxx

Avatar

Waarom maken ze niet een film die echt trouw is aan de G1 tekenfilms? Dat is voor iedereen herkenbaar. En dan niet van die achterlijke complexe Transformers, maar gewoon zo zoals ze met Bumblebee hebben gedaan.

Bigds9fan

Avatar

@Monojaxx

Het punt is dat die tekenfilm ook niet echt goed was (paar afleveringen terzijde).

Maar die basis is wel goed dus huur een goede schrijver in zoals Simon Furman of James Roberts en het is meteen beter als die Bay rotzooi.

Monojaxx

Avatar

@Bigds9fan

Wat is er zo slecht aan de tekenfilms dan? Weet nog wel dat ik aan de buis gekluisterd zat ieder weekend op Skychannel. Bij welk programma werd dat ook al weer uitgezonden? DJ Kat show met Linda de Mol?

Onnem

Avatar

The last knights was inderdaad niet helemaal te verteren. Bumblebee daarentegen wel weer. Ik mag hopen dat de opvolgers weer van een beter kwaliteit kunnen zijn.

En de vraag: Zien we de Dinobots ooit nog weer eens terug?!

NieuwsFilm

meest populair