Volgende 'Transformers'-film is compleet getransformeerd!

Volgende 'Transformers'-film is compleet getransformeerd!

De franchise gaat gewoon verder, zij het aangepast / getransformeerd.

Sinds Transformers: The Last Knight uit 2017 en de kwalitatief betere nawee Bumblebee uit 2018 is het redelijk stil als het gaat om de Transformers-franchise die toch zo'n 5 miljard dollar wereldwijd wist om te zetten met slechts zes films.

Er zijn meerdere projecten in ontwikkeling, maar het is nog niet helemaal duidelijk welke het eerst zal verschijnen. De kans lijkt het grootst dat we als eerste een soort van vervolg krijgen op Bumblebee, waarschijnlijk in 2022.

Even geleden werd duidelijk dat acteur Anthony Ramos (In the Heights) de hoofdrol gaat spelen in de eerst volgende film. "Ik ben net begonnen met Transformers, dus ik spreek je hopelijk over een paar maanden en ik zal je laten weten welke moeilijker was," zei Ramos tegen Variety over het werken aan In the Heights en de Transformers-film.

Nieuwe ster: Transformers is getransformeerd!
"Het waren Shia LaBeouf, Mark Wahlberg en Hallie Steinfeld en nu ik. Het is heel anders. Dominique Fishback - het is heel anders. Transformers is getransformeerd!" vulde Ramos aan die ook verwijst naar de andere hoofdrolspeler, Dominique Fishback (Judas and the Black Messiah).

En over de regisseur zegt Ramos: "Steven Caple Jr. is een visionair, ik kan niet wachten tot mensen deze man aan het werk zien en zijn werk echt in zijn glorie laat zien. We hebben wat gave dingen voor jullie in petto, jullie weten het niet eens."

De tweede Bumblebee-film staat op dit moment gepland voor 24 juni 2022. De opnames zijn een paar dagen geleden gestart in Los Angeles.

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair