Colin Trevorrow onthult meer over de Giganotosaurus a.k.a. Gigantosaurus

Colin Trevorrow onthult meer over de Giganotosaurus a.k.a. Gigantosaurus

Het wordt de nieuwe vijand van de T-Rex...

De laatste dagen werden we ineens gebombardeerd met spannende updates en posters van het volgend jaar te verschijnen Jurassic World: Dominion. In de VS hebben ze zelfs al de eerste beelden mogen aanschouwen!

Colin Trevorrow, de man die aan het roer staat van wat de culminatie van Jurassic Park (1993), The Lost World (1997), Jurassic Park III (2001), Jurassic World (2015) en Fallen Kingdom (2018) moet worden, onthulde onlangs de dino-"schurk" die iedereen moet gaan terroriseren.

Het was bekend dat er dit keer géén sprake zal zijn van een hybride, maar van een soort die volgens de archeologie echt bestaan heeft. Het gaat hier om de Giganotosaurus die we voor het gemak al eerder de Gigantosaurus noemden.

Bekijk de afbeelding
Volgens Trevorrow heeft deze prehistorische reus alle reden om boos te zijn: "Als je 65 miljoen jaar geleden op brute wijze bent uitgeroeid, ben je waarschijnlijk behoorlijk pissig. Ik wist dat dit de grootste vleeseter is die bekend staat bij de mensheid en wilde zeker weten dat we een nieuwe slechterik konden introduceren die op veel manieren een fantastische rivaliteit met de T-Rex zou krijgen".

De T-Rex is back
Een interessant en onverwacht plotpunt dat hierdoor naar voren is gekomen dankzij zowel de vertoonde beelden als bovenstaande uitspraak van de regisseur, is dat de geliefde Tyrannosaurus Rex weer meer een centrale rol lijkt te hebben in Dominion, nadat zij in de voorgaande delen wat naar de achtergrond verdween, tot teleurstelling van veel fans.

NieuwsFilm

meest populair