Chris Hemsworth trollt jarige Chris Evans... met Chris Pratt

Chris Hemsworth trollt jarige Chris Evans... met Chris Pratt

De beroemde mannen blijven elkaar in de maling namen.

Chris Hemsworth heeft zijn Marvel-collega Chris Evans op hilarische wijze gefeliciteerd met zijn veertigste verjaardag. Dat deed hij namelijk door op Instagram de 'verkeerde' Chris in het zonnetje te zetten.

Voormalig Captain America-vertolker Chris Evans mocht zondag alweer veertig kaarsjes uitblazen. Gisteren werd hij dan ook bedolven onder de felicitaties van fans en allerlei beroemde Hollywoodcollega's. Maar één verjaardagspost viel toch wel erg op, namelijk die van Thor-acteur Chris Hemsworth.

"Gefeliciteerd met je veertigste verjaardag Chris Evans; je zult altijd mijn nummer één zijn", schreef Hemsworth namelijk op Instagram bij een foto van zichzelf en... Chris Pratt.



Fans kunnen de grap van Hemsworth wel waarderen en doen er in de reacties nog een schepje bovenop. "Is dat Chris Evans? Volgens mij is dat Chris Pine hoor", reageert iemand bijvoorbeeld, verwijzend naar de andere beroemde Chris.

De mannen voeren onderling een vriendschappelijk wedstrijdje over wie de beste Chris is van het stel. Daarom halen ze regelmatige dergelijke grappen uit bij elkaar.

NieuwsFilm

meest populair