Featured

Netflix voegt deze week in elk geval de volgende 7 films nieuw toe

Het wordt weer een leuke week op Netflix.

door Jim Pedd om 22:30 in Featured
Elke maandag blikken we vooruit op de Netflix-films die we in de loop van de week online verwachten. Het gaat om de titels die al door Netflix zelf zijn aangekondigd, dus niet om een uitputtend en compleet overzicht. Netflix voegt altijd meer toe dan in eerste instantie bekend is. Deze week verwachten we in elk geval de volgende zeven titels.

Song One (2014)
Regie: Kate Barker-Froyland | Cast: Anne Hathaway, Ben Rosenfield, Mary Steenburgen, Joe Flynn | Releasedatum: 15 juni
Franny is een kandidate voor een PhD in antropologie. Wanneer ze verneemt dat haar broer een ongeluk heeft gehad en in een coma ligt, reist ze af naar haar familie in Brooklyn. Franny komt erachter dat haar broer dol is op de muzikant James Forester en ze besluit hem op te sporen. Op den duur ontstaat er een onverwachte relatie tussen de twee.

The Book of Henry (2017)
Regie: Colin Trevorrow | Cast: Lee Pace, Naomi Watts, Jacob Tremblay, Sarah Silverman | Releasedatum: 16 juni
Een alleenstaande moeder heeft twee zoons. Een daarvan is hoogbegaafd en krijgt gevoelens voor zijn buurmeisje. Samen met zijn jongere broer wil hij haar helpen, want ze wordt misbruikt door haar vader.

Serebryanye konki (2020)
Regie: Michael Lockshin | Cast: Yuriy Borisov, Kirill Zaytsev, Aleksei Guskov, Severija Janusauskaite | Releasedatum: 16 juni
In de winter verandert St. Petersburg in een mooi sprookjesachtig winter-wonderland vol bevroren rivieren en kanalen, die dienen als mooie wegen voor schaatsers. In de stad werkt de achttienjarige Matvey op het ijs voor een lokale bakker (hij bezorgt op de schaats bestellingen).

Fatherhood (2021)
Regie: Paul Weitz | Cast: Rodney Alexandre, Christine Lan, Letitia Brookes | Releasedatum: 18 juni
In de film Fatherhood speelt Kevin Hart de rol van Matt, een weduwnaar die net een baby heeft gekregen. Hij moet zijn dochter opvoeden zonder een moeder, en hoewel zijn familie niet gelooft dat hij het in zich heeft om dit te doen en zijn vrienden hem ondanks de beste intenties niet helpen, moet hij het allemaal zien te regelen.

Yakuza and the Family (2020)
Regie: Michihito Fujii | Cast: Gou Ayano, Hayato Ichihara, Hayato Isomura | Releasedatum: 18 juni
Kenji's vader kwam om het leven door drugsgebruik. Zijn leven verviel in chaos en Kenji besloot zich bij een misdaadsyndicaat. Daar ontmoet hij de baas Hiroshi Shibasaki, met wie hij een nieuwe band ontwikkelt.

Jagame Thandhiram (2021)
Regie: Karthik Subbaraj | Cast: Dhanush, Aishwarya Lekshmi, James Cosmo, Joju George | Releasedatum: 18 juni
Een nomadisch gangster raakt gevangen tussen goed en kwaad in een gevecht voor een thuis. Door een uitgebreide strijd wordt de situatie ook moeilijker dan ooit en moet hij zoeken naar manieren om te overwinnen.

Rurouni Kenshin: Final Chapter Part I - The Final (2021)
Regie: Keishi Ohtomo | Cast: Shin'nosuke Abe, Yû Aoi, Munetaka Aoki, Kasumi Arimura | Releasedatum: 18 juni
Kenshin wordt ingehaald door zijn verleden. Daardoor veroorzaakt hij de vernietiging van het Akabeko Restaurant, wat zijn favoriete plek om te eten was. Daar ontdekt hij een notitie met het woord 'Junchu' erop, wat hem op een uitgebreide zoektocht zet.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

FrancisDavidWilliams

Avatar

Netflix is ook al lang geen vernieuwing meer. Hier thuis noemen we het Fletnix.
Ga nog een serietje kijken...

NieuwsFilm

meest populair