Fatherhood (2021)

Naast een grote mond heeft Kevin ook maar een klein Hart(je).
play

6,1 details

  • 109 Min
  • Drama
  • Verenigde Staten
109 Min Verenigde Staten

In de film Fatherhood speelt Kevin Hart de rol van Matt, een weduwnaar die net een baby heeft gekregen. Hij moet zijn dochter opvoeden zonder een moeder, en hoewel zijn familie niet gelooft dat hij het in zich heeft om dit te doen en zijn vrienden hem ondanks de beste intenties niet helpen, moet hij het allemaal zien te regelen.

Regie
Paul Weitz
Cast
Kevin Hart, LilRel Howery, DeWanda Wise, Julian Casey, Holly G. Frankel, Christine Lan, Ines Feghouli Bozon, Letitia Brookes, Rodney Alexandre, Christopher Hayes, Rachel Mutombo, Teneisha Collins.
Release
18.06.2021

Filmtotaal Recensie

Regie: Paul Weitz | Scenario: Paul Weitz, Dana Stevens en Matt Logelin | Cast: Kevin Hart (Matt), Melody Hurd (Maddy), DeWanda Wise (Lizzie), Lil Rel Howery (Jordan), Rachel Mutombo (Brenda), e.a. | Speelduur: 109 minuten | Jaar: 2021

Het is even wennen om Kevin Hart in een serieuze rol te zien. Normaal gesproken krijst de komiek altijd de hele boel bij elkaar in films zoals Ride Along, Central Intelligence en de laatste twee Jumanji-expedities. Dat zo'n onverwachte carrièremove niet per se slecht hoeft uit te pakken, bewees Will Smith al eens met zijn vertolking in The Pursuit of Happyness. In Fatherhood mag Hart op zijn beurt aan de slag met poepluiers en babyflesjes, en dat is minder grappig dan je misschien van hem zou verwachten.

Hart speelt de rol van Matt, een medewerker van een groot techbedrijf, die op één en dezelfde dag vader én weduwnaar wordt. Matt besluit om dochtertje Maddy in z'n uppie op te voeden, tot groot ongenoegen van zijn bemoeizuchtige schoonmoeder, die ondanks alles het beste met hem en de kleine meid voorheeft. Mocht de opvoeding uitdraaien op een fiasco, dan kan Maddy alsnog naar opa en oma toe.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Fatherhood Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Fatherhood

acties