'Fatherhood' met Kevin Hart nog altijd de best bekeken film op Netflix

'Fatherhood' met Kevin Hart nog altijd de best bekeken film op Netflix

De film doet het erg goed onder Netflix-kijkers.

Fatherhood met komediant Kevin Hart in de hoofdrol is nog steeds razend populair op Netflix. De film staat sinds zijn release eerder deze maand nog altijd op nummer een in het overzicht met de best bekeken titels van de streamingdienst.

De film vertelt het verhaal van vader Matthew, die na het onverwachtse overlijden van zijn vrouw alleen voor de zorg van hun pasgeboren dochtertje Maddy komt te staan. Hoewel hij twijfelt of hij dit wel aankan, gaat hij vol voor zijn nieuwe rol als ouder.

Fatherhood is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Matthew Logelin, die in 2011 een boek uitbracht met de titel Two Kisses for Maddy: A Memoir of Loss and Love.

Het Netflix-publiek is dus blijkbaar erg geïnteresseerd in deze emotionele dramafilm, waarin ook ruimte is voor de nodige grappen (hoe kan het ook anders met Hart in de hoofdrol). De film blijft het goed doen in de lijst met best bekeken titels.


Andere topnoteringen in die lijst zijn momenteel voor Gone Baby Gone (2007) op nummer twee en Wish Dragon (2021) op de derde plaats.

NieuwsFilm

meest populair