'Jurassic World: Dominion' is vooral een science thriller

'Jurassic World: Dominion' is vooral een science thriller

Minder drama, meer actie?

Jurassic World: Dominion is een science thriller over de kracht van genetica. Dat zegt regisseur Colin Trevorrow tijdens een interview met de site Screen Rant.

De regisseur heeft het maar druk met interviews in het kader van de film die pas over een jaar in de bioscoop te zien is. Zo vertelde hij al vanalles over het verhaal, dat zich bijvoorbeeld over twee lijnen af zal spelen.

Science thriller
"Wat we op de eerste plaats wilden, was de dinosaurussen van het eiland krijgen," begon Trevorrow tegenover Screen Rant. "Dat is iets waar we al vier films zitten en we moesten dit dus doen. Ik hou er heel erg van hoe J.A. [Bayona] dat heeft aangepakt en hen in een wereld plaatsten die zij niet begrepen en waar ze niet welkom waren."

Hij vindt zijn nieuwe film dan ook vooral een science thriller. "We hebben het nog niet echt kunnen hebben over de kracht van genetica en het gevaar dat daarin schuilt. Wat het betekent dat de dinosaurussen nu op onze planeet bestaan, wat dat vertegenwoordigt en de gevaren die daarin schuil gaan."

Dat wordt nu dus uitgebreid verteld. "En dat ik mocht werken met Laura Dern, Sam Neill en Jeff Goldblum om dat verhaal te kunnen vertellen was een droom. Ik kan bijna niet geloven dat 't echt gelukt is."

NieuwsFilm

meest populair