Zit je te hopen op de trailer van 'Jurassic World: Dominion'? Dan hebben we slecht nieuws voor je

Zit je te hopen op de trailer van 'Jurassic World: Dominion'? Dan hebben we slecht nieuws voor je

Voorlopig hoef je geen trailer van Jurassic World: Dominion te verwachten.

Hoewel er een preview voor Jurassic World: Dominion te zien is voor F9, lijkt het er niet op dat we op korte termijn een trailer te zien krijgen. Volgens regisseur Colin Trevorrow krijgen we nog heel wat teasers te zien voordat de trailer er is.

Dat is ook niet heel gek: de release van de nieuwe film van Universal Pictures staat gepland voor 10 juni 2022. We moeten dus ook nog even wachten op de release van de bioscoopfilm.

Lang wachten
De afgelopen week gaf Trevorrow heel wat interviews. Dat onder meer in het kader van de aankomende IMAX-preview voor Jurassic World: Dominion. Nu vertelt hij druk te werken om die trailer voor iedereen beschikbaar te maken.

"Ik weet het nog niet, maar dit is wat we voor iedereen aan het regelen zijn: hopelijk kunnen zoveel mogelijk mensen dit zien. Maar ik beloof je dat er heel wat trailers gaan komen. Ik kan niet wachten tot het moment dat iedereen de film volgend jaar kan zien. Het wordt echt fantastisch," aldus Trevorrow.

Jurassic World: Dominion vertelt twee verhaallijnen die allemaal te maken hebben met de dinosaurussen die nu op het vasteland leven. De wereld zal nooit hetzelfde zijn.

NieuwsFilm

meest populair