Nooit eerder gepubliceerde 'Spider-Man 4'-beelden tonen de eindstrijd tussen Spider-Man en Vulture

Nooit eerder gepubliceerde 'Spider-Man 4'-beelden tonen de eindstrijd tussen Spider-Man en Vulture

Helaas krijgen we deze film nooit te zien.

Het idee was ooit om Tobey Maguire's Spider-Man te laten vechten tegen John Malkovich als de Vulture in Spider-Man 4. We weten allemaal dat die film er nooit kwam en Sony de franchise een reboot gaf.

We hoorden in het verleden veel verschillende verhalen over de vierde Spider-Man-film. Zo zou actrice Anne Hathaway de nieuw bedachte slechterik Vulturess spelen. Daar zien we niets van, maar wel krijgen we een beeld van wat de eindstrijd tussen Spider-Man en Vulture had kunnen worden in deze film.

Nieuwe concept art
Op de site Vimeo kan je concept art van de film zien. De beelden laten zien hoe de eindstrijd eruit zou komen te zien en dat zag er niet per se goed uit voor Spidey.

"Dit is een van de bijna een half dozijn animaties die ik maakte voor het geschrapte Spider-Man 4 van Sam Raimi," aldus David E. Duncan die hem maakte. "Studiopolitiek, creatieve verschillen en negatieve reacties op het internet (op John Malkovich als Vulture) leidden ertoe dat dit in december 2009, vroeg in het prep stage, geschrapt werd. Een maand later ging Sony natuurlijk verder met Andrew Garfield als Spider-Man."

De beelden staan op Vimeo.

NieuwsFilm

meest populair