Spierbundel Vin Diesel over zijn rol in de 'Avatar'-vervolgfilms

Spierbundel Vin Diesel over zijn rol in de 'Avatar'-vervolgfilms

De Fast & Furious-acteur in zee met James Cameron.

Spierbundel Vin Diesel weet toch heel wat plekjes in grote filmfranchises op te eisen. Zo zien we hem uiteraard in de Fast & Furious-filmreeks, maar hij is ook van de partij in het Marvel Cinematic Universe, de XXX-reeks en de Riddick-films.

Eventjes geleden werd bekend dat Diesel een rol heeft in de aankomende Avatar-vervolgfilms van James Cameron. Het is nog niet bekend of we hem ook echt te zien krijgen, of dat hij een stem van een van de Na'vi inspreekt, mogelijk middels mocap.

Diesel over Avatar-rol
De reporter van MTV vroeg Diesel naar zijn samenwerking met Cameron en veel wilde Diesel niet kwijt. "We zullen binnenkort samenwerken," zei de acteur.

"Ik heb tijd met hem doorgebracht, maar ik heb nog niets opgenomen," onthulde Diesel, om het volgende eraan toe te voegen: "Ik hou van James Cameron, en ik hou van de serie, en ik denk dat het veilig is om te zeggen dat we zullen samenwerken."

Wat zeg jij? Ben jij blij om Vin Diesel te zien of horen in de toekomstige Avatar-films? Vanaf 16 december 2022 moet Avatar 2 te zien zijn.


Diesel is te zien naast terugkerende namen als Sam Worthington, Zoe Saldana, Giovanni Ribisi, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder en Matt Gerald. Andere nieuwkomers zijn Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, David Thewlis en CJ Jones.

NieuwsFilm

meest populair