Ben je al klaar voor 'Scream 5'? De film is klaar!

Ben je al klaar voor 'Scream 5'? De film is klaar!

Nu moet 'ie alleen nog in de bioscoop uitkomen en dat duurt nog wel even.

Het ziet er goed uit voor fans van de Scream-franchise. Tyler Gillett, regisseur van de vijfde film, liet op Instagram weten dat de film klaar is met zijn post-productie. De film is nu dus helemaal af.

Er is een decennium verstreken sinds we de laatste film in de franchise te zien was en Ghostface het opgenomen heeft tegen heel wat onschuldige mensen. Wel zagen we drie seizoenen lang een serie die helaas toen al gecancelled werd.

Vijfde en zesde film
Na de release van de vierde film, liet regisseur Wes Craven al weten getekend te hebben voor een vijfde en zesde film in de iconische franchise. Die kon hij niet maken, omdat hij in 2015 overleed.

Gelukkig wordt de franchise nu dus overgenomen door een nieuw duo van regisseurs, Gillett en Matt Bettinelli-Olpin. Zij hoeven het niet alleen te doen, want de oorspronkelijke cast keert terug voor de vijfde film.

Die moet in 2022 te zien zijn. Nu de post-productie klaar is, betekent dat ook dat we vermoedelijk snel een trailer kunnen verwachten. De release vindt namelijk over iets meer dan een half jaar plaats.

NieuwsFilm

meest populair