'Guardians of the Galaxy' gaat iets tonen waar we heel benieuwd naar zijn

'Guardians of the Galaxy' gaat iets tonen waar we heel benieuwd naar zijn

De thuiswereld van Groot komt aan bod in Guardians of the Galaxy.

Regisseur James Gunn werkt binnenkort aan een interessant project: Guardians of the Galaxy: The Holiday Special. Nu blijkt die film misschien wel meer te onthullen dan je zou verwachten.

Acteur Vin Diesel onthulde tijdens een interview dat de film in de thuiswereld van ieders favoriete boom, Groot, duikt. De acteur onthulde dat de film laat zien waar Groot vandaan komt en daarmee breidt de Holiday Special de franchise dus flink uit.

Thuiswereld Planet X
De Holiday Special reist volgens de acteur dus naar de thuisplaneet van Groot, waarmee we misschien wel meer soortgenoten gaan zien. "Je zou Kevin Feige kunnen vragen over het verhaal van Groot waar hij zo opgewonden over is, en de terugkeer naar Planet X."

Aangezien het een special is gemaakt voor de feestdagen, kunnen we ons wel voorstellen dat de film mogelijk duikt in de familie van Groot.

Groot komt van planeet Planet X, en is onderdeel van de soort Flora colossi. De planeet werd ooit Taluhnia genoemd in de films, maar blijkt nu dus Planet X te heten. Het Marvel-universum reisde nooit naar de wereld, maar in de comics hebben we er heel wat van gezien. Groot had in de comics vooral moeite met passen binnen de wereld en vertrok daarom.

NieuwsFilm

meest populair