Beluister hier een nooit eerder vertoonde versie van de 'Ghostbusters'-song

Beluister hier een nooit eerder vertoonde versie van de 'Ghostbusters'-song

Toch een stuk minder catchy...

Misschien nog wel bekender dan de Ghostbusters zelf, is de gelijknamige hit van Ray Parker. Maar kun je je de film voorstellen zónder de iconische woorden Who You're Gonna Call?

Het blijkt nu dat, voordat Parker betrokken raakte, er een handjevol voorbeelden van andere themesongs zijn gemaakt waarvan er eentje zijn weg online heeft weten te vinden.

Dit afgekeurde muzikale project was gemaakt door het duo Hughes/Thrall en werd, zoals bekend, afgekeurd hoewel artiest Pat Thrall nu alsnog op Soundcloud de demo heeft vrijgegeven welke je hieronder kunt beluisteren.


De artiest meldde het volgende: "Dit is de demo die we toentertijd hebben gepitcht en die werd geweigerd. De man die dit mixte, was al een week wakker van de cocaïne en het is met afstand één van de slechtste remixes ooit".

Niet te vergelijken
De versie van Parker was uiteindelijk natuurlijk de juiste keuze, aangezien het drie weken op rij de nummer één bereikte in de Billboard Hot 100. Het werd ook genomineerd bij de 57e Academy Awards voor 'Best Original Song", maar verloor van Stevie Wonder's "I Just Called to Say I Love You".

NieuwsFilm

meest populair