Algemeen

'Batman Forever'-fans willen per se The Schumacher Cut zien

De fans van Batman Forever willen een extra lange versie!

door Jim Pedd om 08:36 in Algemeen
Er zijn 26 jaren verstreken sinds de film Batman Forever in de bioscoop uitkwam. Fans gebruiken die gelegenheid om wederom op te roepen tot een Schumacher Cut, een versie helemaal naar de smaak van regisseur Joel Schumacher.

De nogal aparte Batman-film werd, toen deze uitgebracht werd, nogal gemengd ontvangen. Sinds regisseur Schumacher overleden is, zijn fans wat ontdooit en wordt de film beter ontvangen. Er liggen nog altijd beelden die niet gebruikt zijn op de plank bij filmstudio Warner Bros. en nu roepen fans opnieuw op tot een nieuwe versie.

De Schumacher Cut
Sinds de release van Zack Snyder's Justice League, zijn fans al benieuwd wat voor andere directors cuts er op de plank liggen bij Warner Bros., en roepen ze te pas en te onpas op tot de release van nieuwe versies.

Nu dus ook. We doen een greep uit de vele reacties op sociale media over de Schumacher Cut:In Batman Forever moet Batman het opnemen tegen voormalig officier van justitie Harvey Dent. Die noemt zichzelf nu Two-Face en hij strijdt samen met Edward Nygma, ofwel The Riddler, tegen Batman.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Ik had liever per se de Edwars Cut van Rogue One gezien.

Master Of Films

Avatar

^
Of de George Lucas cut van The Rise of Real Skywalker.

GreenHornet

Avatar

Liever de Brie Larson Cut

Chris23

Avatar

@master : hmm..weinig vertouwen dat dat echt een vette film zou kunnen zijn, gezien Lucas`s laatste paar films die hij gemaakt heeft en omdat er na de eerste 2 delen van sequels niet veel leuks of spannends was om nog wat mee te doen. (maar ik zou dat idd wel liever zien dan de shumagger cut ja)
Maar ik vind Monsters en Godzilla 2014 , de enige andere 2 films die Edwards gemaakt heeft (die nu uit zijn) allebei best goed; dus ben wel benieuwd wat Gareths cut van rogue one had geweest zonder kathleen bemoeienis en reshoots.

Master Of Films

Avatar

^
Niet bepaald een fan van de prequels, maar...
Revenge of the Sith is hands on vele malen beter dan The Fall of Skywalker.
Attack of the Clones heeft betere dialogen dan The Last Jedi.
Je weet wel. I don't like sand (best wel grappig) Smiley face tov We're going to win this war not by fighting what we hate, but saving what we love! van Rose (arme Kelly Marie Tran wordt hiermee belachelijk gemaakt).

En AotC heeft een welkbekende meme

En anders een Woke Free cut van Star Wars: Squadrons Smiley face

Chris23

Avatar

dat zou fijn zijn ja.

Spider-fan

Avatar

Volgens Schumacher was hij langer en duisterder. Ik wist niet dat hij bestond, maar ik wil hem zeker wel zien dan.

chefry1983

Avatar

Als studio's er nu voor gaan zorgen dat elke regisseur zijn versie mag gaan maken en niet een studio montage, dan krijg je dit soort gedoe ook niet meer.

Ik snap sowieso niet waarom een regisseur wel de film maakt maar deze niet de eind montage doet.

NieuwsFilm

meest populair