Celebrity

'Star Wars'-icoon Carrie Fisher krijgt 4 jaar na overlijden een ster

Fans drongen daar al langer aan op een 'Hollywood Walk of Fame'-ster.

door FilmTotaal om 14:36 in Celebrity
Carrie Fisher heeft ruim vier jaar na haar dood een ster gekregen op de Walk of Fame in Los Angeles. Fans van de Star Wars-actrice maakten zich daar al langer hard voor.

De actrice, die iedereen natuurlijk kent als prinses Leia uit de Star Wars-saga, zal daardoor alsnog postuum worden geëerd op de bekende straat. Na het overlijden van Fisher in 2016, hadden fans al een tijdelijke gedenkplek voor haar gemaakt bij een van de blanco sterren.

Andere bekende filmsterren die de komende twee jaar een eigen ster op de Hollywood Boulevard zullen krijgen zijn onder meer Michael B. Jordan (Black Panther), Ewan McGregor (Birds of Prey), Tessa Thompson (Thor: Ragnarok), Willem Dafoe (Spider-Man), Regina King (Watchmen), Macaulay Culkin (Home Alone) en Jason Momoa (Aquaman).

Over Fishers overlijden
Fisher overleed ruim vier jaar geleden aan de gevolgen van een hartaanval die ze had gekregen aan boord van een vliegtuig. Hoewel een precieze doodsoorzaak nooit is vastgesteld, denken lijkschouwers dat haar zware medicatie- en drugsgebruik een rol hebben gespeeld bij haar overlijden.

De actrice mocht slechts zestig jaar oud worden.

NieuwsFilm

meest populair