Bradley Cooper ziet zijn superknappe ex-vrouw Irina Shayk weer

Bradley Cooper ziet zijn superknappe ex-vrouw Irina Shayk weer

De twee vormen ondanks hun scheiding nog altijd een hecht gezin.

Bradley Cooper heeft deze week een bezoek gebracht aan zijn ex-vrouw Irina Shayk in New York City. Paparazzi wisten foto's te maken van de twee, daags nadat het supermodel terugkeerde van haar vermoedelijk romantische vakantie met Kanye West.

Volgens een ooggetuige pikte Cooper zijn ex-vrouw op bij haar appartement en reden ze vervolgens samen met hun vierjarig dochtertje Lea naar een afspraak. "Ze waren allebei aan het praten tegen hun dochter en zij had het duidelijk fijn", vertelt de bron. "Ze zagen eruit als een gelukkig gezin".

Voor zover bekend zijn Cooper en Shayk na hun scheiding in 2019 altijd bevriend met elkaar gebleven, wat deze nieuwe foto's ook weer lijken te bewijzen. Onlangs noemde Shayk haar ex-man ook al een "geweldige vader" in een interview.

Toch wordt er door fans volop gepraat over deze beelden, omdat het de eerste keer is dat Cooper en Shayk elkaar treffen nadat het supermodel eerder deze maand werd gespot met Kanye West, die nog niet zo lang geleden zijn huwelijk met realityster Kim Kardashian zag stranden.

Eerder deze maand was Shayk namelijk met West vakantie aan het vieren in Frankrijk, waar ze samen de verjaardag van de rapper hebben gevierd. Het internet denkt dan ook dat de twee beroemdheden een nieuw koppeltje vormen, maar ondertussen neemt Shayk net als Cooper vooral haar rol als moeder serieus.

NieuwsFilm

meest populair