Salma Hayek trots op behoorlijke inkijk op Insta-foto

Salma Hayek trots op behoorlijke inkijk op Insta-foto

De actrice krijgt eindelijk haar sterretje.

Volgende maand speelt actrice en celeb Salma Hayek de vrouw van Samuel L. Jackson in de actiekomedie Hitman's Wife's Bodyguard en even later is ze de spiritueel leider van de Eternals in de gelijknamige Marvel-film. Veel Salma dus in de tweede helft van 2021.

En de actrice werd deze week maar weer eens op waarde geschat. Het werd namelijk bekend dat de bijna Oscarwinnaar uit Frida uit 2002 een ster krijgt op de Hollywood Walk of Fame. Ze voegt zich bij de bijna 2.700 sterren die er al liggen.

Trost: dus forse inkijk
En Salma is behoorlijk blij met het nieuws. Ze plaatste een foto van jaren geleden op Instagram waarop ze er heel verrast uitziet, maar ook pronkt met een behoorlijke inkijk. Prima #tbt mag wel gezegd worden.

"Vandaag combineer ik een #tbt-foto met heel recent nieuws, omdat deze afbeelding weergeeft hoe verrast en blij ik een paar minuten geleden was toen mijn team me de aankondiging liet zien dat ik de ster ⭐️ krijg in de Hollywood Walk of Fame! Bedankt aan de fans voor hun steun door de jaren heen," schrijft de blije Salma (of haar team) bij de foto.


Zien hoe de 54-jarige jarige Salma Hayek eruit ziet in haar jurk met de behoorlijke inkijk? Check de foto op haar instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair