Kate Beckinsale is terug op eerste foto's actiefilm 'Jolt'

Amazon Prime Video komt binnenkort met een film met Kate Beckinsale.

Jarenlang was actrice Kate Beckinsale een grote naam in Hollywood. Ze speelde namelijk rollen in de bekende Underworld-films, Martin Scorseses The Aviator (2004) en de wat tegenvallende Total Recall-remake (2012). De laatste jaren was het stiller rond de mooie actrice, maar binnenkort zien we haar in een wraakfilm van Amazon Studios.

De 47 jarige Beckinsale heeft de hoofdrol in de actiefilm Jolt van regisseur Tanya Wexler, bekend van de bedenkelijke scifi-film Replicas (2018). Beckinsale speelt een uitsmijter met een behoorlijk temperament en moordzuchtige trekjes. En dan wil ze wraak!

Eerste foto's uit Jolt
Amazon Studios en Millennium Media hebben de eerste vier foto's uit Jolt onthuld via onder meer Entertainment Weekly. En op die foto's ziet Beckinsale er doorgaans nog redelijk cool uit. Check de foto's hieronder maar.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
In Jolt zie je ook rollen voor onder meer Susan Sarandon, Stanley Tucci, Bobby Cannavale, Laverne Cox, Jai Courtney, Ori Pfeffer en David Bradley. Vanaf 23 juli moet Jolt op Amazon Prime Video te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair