Woeps! Geheime 'Black Widow'-schurk is per ongeluk onthuld

Woeps! Geheime 'Black Widow'-schurk is per ongeluk onthuld

Actrice Rachel Weisz lijkt per ongeluk onthuld te hebben wie de schurk van Black Widow is.

Waar Marvel Studios zich vaak richt op acteur Tom Holland om te voorkomen dat 'ie per ongeluk spoilers lekt, blijkt dat er nog iemand is die de studio goed in de gaten moet houden: Rachel Weisz.

Tijdens een interview met Jimmy Kimmel verklapte Weisz per ongeluk de naam van een grote en niet per se aangekondigde slechterik uit Black Widow.

Nieuwe schurk
Toen Kimmel Weisz introduceerde, zei hij: "Onze eerste gast vanavond is een Oscar-winnaar die op het punt staat de sprong in het Marvel Cinematic Universe te maken. Zij speelt Melina Vostokoff in Black Widow". Waarop Weisz zei: "ik geloof dat we de achternaam van Melina helemaal niet mogen noemen."

De bedoeling was om de achternaam geheim te houden, wat komt doordat het personage in de comics een slechterik is. Vostokoff nam het vaker op tegen Black Widow en had zelf de bijnaam Iron Maiden. Net als de Black Widow, was ze getraind als Iron Maiden en moest ze geheime missies uitvoeren voor de Sovjet-Unie.

De marketing van de film schildert haar af als een bondgenoot van Black Widow en Yelena Belova, maar de kans bestaat dat ze in de film uiteindelijk ook een schurk blijkt te zijn. Wellicht dat Marvel de achternaam daarom geheim wilde houden?

NieuwsFilm

meest populair