Gaat 'Fast & Furious' de tragisch overleden Paul Walker weer eren?

De dochter van Paul Walker kan misschien een rol krijgen.

In 2013 kwam acteur Paul Walker op tragische wijze om het leven bij een auto-ongeluk. Dat was tijdens de opnames van de zevende film, toen Walker meedeed aan een autoshow. Zijn broer Cody hielp om de opnames af te ronden.

Nu Walkers dochter Meadow 22 is, vragen sommige fans zich af of het de bedoeling is om Meadow ook een rol te geven in de toekomst van de franchise. Aangezien er nog maar twee films komen, moet dat snel gebeuren. En dat blijkt mogelijk!

Meadow Walker
Acteur en producent Vin Diesel vertelde bij een interview dat niets uitgesloten is. "Laat ik dit zeggen, zonder daarmee alle geheimen van Fast 10 te verklappen: niets is uitgesloten."

Vervolgens ging de acteur in op het verlies van Walker tijdens de opnames. "Toen dat tragedie in 2013 plaatsvond, stopten we gedurende vijf maanden met de opnames om na te denken over wat we moesten doen en om te rouwen. En de studio accepteerde een gedurfd besluit, namelijk om het personage te laten bestaan in onze mythologie."

Dat moet wat Diesel betreft geëerd worden, ook in een toekomstige film. "Wij zijn deze franchise echt samen begonnen. Niet alleen begonnen wij de franchise samen, we begonnen ook een broederschap en dat zal langer bestaan dan de franchise."

NieuwsFilm

meest populair