Algemeen

Marvel-baas Kevin Feige wil meer 'Black Widow'-achtige prequels

Hij wil andere superhelden ook beter leren kennen.

door Wouter Drummen om 13:32 in Algemeen
Scarlett Johansson kreeg eindelijk haar eigen solo Marvel-film, genaamd Black Widow. De actrice was al in diverse superheldenfilms te zien maar kreeg dus nu haar eigen verhaal. Volgens Marvel-baas Kevin Feige krijgen andere personages mogelijk eveneens gelijkaardige prequels.

Black Widow speelt zich namelijk af tussen de gebeurtenissen van Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War. Feige zegt dat andere superhelden nu misschien dit voorbeeld gaan volgen: ''Het zou goed kunnen dat we het verleden, het heden of de toekomst van andere personages in het MCU gaan verkennen''.

Onder de loep
Volgens Feige kan dit erg interessant zijn om meer te leren en te komen te weten over verschillende superhelden. Zo voegt hij eraan toe dat het verhaal en de setting van Black Widow op een heel persoonlijke en specifieke manier aan het personage verbonden zijn.

''We hebben haar al meerdere keren gezien, maar er is nog steeds een groot deel van haar leven waar we niets van weten'' gaat Feige verder. ''Waaronder haar kindertijd en de periode tussen Civil War en Infinity War''.

''Dat leek ons een goede periode om ons op te focussen en meer te ontdekken over het verleden en het heden van het MCU en te hinten naar de nalatenschap van Black Widow in de toekomst''.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Lijkt mij beter om direct te stoppen met prequels en vooruit te gaan met het verhaal. Het is al genoeg met films als Captain Marvel die zich in het verleden afspelen.
We moeten vooruit met de verhaallijn.

Rutherford

Avatar

“Het zou goed kunnen dat we het verleden, het heden of de toekomst van andere personages in het MCU gaan verkennen''

Dus alles kan.

NieuwsFilm

meest populair