Celebrity

'Stranger Things'-actrice Millie Bobby Brown heeft verkering met de zoon van een wel hele bekende zanger

De Britse actrice werd deze week met Jake Bongiovi, de zoon van Jon Bon Jovi, gezien in New York City.

door FilmTotaal om 13:01 in Celebrity
Heeft Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown verkering met de zoon van een hele bekende zanger? Fans vermoeden van wel, nu het bewijs zich blijft opstapelen.

De zeventienjarige Millie Bobby Brown werd donderdag hand-in-hand gespot met Jake Bongiovi, de negentienjarige zoon van Jon Bon Jovi, tijdens een wandeling door New York City. Foto's van hun avontuur verschenen dit weekend in de gossipbladen.

Hoewel het de eerste keer is dat Brown en Bongiovi samen in het openbaar zijn gezien, stammen de geruchten over hun mogelijke relatie al vanaf begin deze maand toen Bongiovi een selfie met Brown deelde vanuit de auto.

De beelden van afgelopen donderdag lijken dan ook voor zich te spreken. Voor hun ommetje hadden de twee zich lekker simpel gekleed in vrijetijdskleding. Brown droeg een lange roze rok met een wit T-shirtje. Bongiovi was voor een duidelijk zomers look gegaan.

Ook droegen de twee een mondkapje. Brown en Bongiovi waren overigens niet alleen op stap. Ook Winnie, het hondje van de Britse actrice, was mee. Zij werd - heel luxe - gedragen door Bongiovi in een stevige tas van spijkerstof.


Nu is het wachten op het moment waarop de twee hun relatie officieel willen bevestigen.

NieuwsFilm

meest populair