Brengt 'Spider-Man: No Way Home' acteur Willem Dafoe terug als Green Goblin?

Brengt 'Spider-Man: No Way Home' acteur Willem Dafoe terug als Green Goblin?

Acteur Dafoe reageert zelf.

Er blijven maar geruchten opkomen dat acteur Willem Dafoe terugkeer als Norman Osborn, ofwel de Green Goblin, in de film Spider-Man: No Way Home. Hij zou de leider worden van een interdimensionale Sinister Six in het Marvel-universum.

Alle geruchten ten spijt, helemaal zeker is het niet dat Dafoe terugkeert. Recent kreeg Collider de kans om hem te interviewen en daarbij greep men ook de kans om over deze verhalen te spreken.

Geen bevestiging
Dafoe vertelde over een boel verschillende projecten, waaronder zijn werk voor een geheim project waar hij niets over kwijt wilde.

"Wat ik verder te doen heb gehad de laatste tijd? Ik wacht liever tot we er klaar voor zijn om dat uit te brengen."

Daarmee refereerde Dafoe niet naar zijn terugkeer in Aquaman and the Lost Kingdom. Van een boel projecten is ook bekend dat hij daar weer een rol in heeft, dus welk project moet hij dan geheim houden?

Natuurlijk brengt dat de ogen snel op de nieuwe Spider-Man film van Marvel Studios en Sony Pictures. Het zou goed kunnen dat 'ie daar toch in te zien is, samen met Alfred Molina als Doctor Octopus. De tijd zal het leren; de nieuwe MCU-film is in december te zien.



NieuwsFilm

meest populair