Celebrity

Kim Kardashian geeft rondingen nogal prijs in bikini

Staan we hier nog van te kijken :).

door FilmTotaal om 08:24 in Celebrity
Binnenkort zien we Kim Kardashian eens een keer niet. De opvallende celeb laat namelijk enkel van zich horen, en dan wel in de animatiefilm Paw Patrol: The Movie. En dat is de eerste keer dat ze haar stem leent aan een tekenfilmfiguurtje.

In de Paw Patrol-film krijgen we Kim te horen als een hondje met de naam Delores. Dit is een poedel die werkt in een dierenopvangcentrum. In de animatiefilm hoor je overigens nog meer bekende stemmen, bijvoorbeeld van Randall Park, Tyler Perry en Jimmy Kimmel.

Haar meest recente optreden in een live action-film is in Ocean's Eight uit 2018 waarin ze te zien was als zichzelf. Verder heeft Kim geen nieuwe projecten op de IMDb staan.

Flinke rondingen op Instagram
Op Instagram speelt ze geen bijrollen. Daar heeft ze misschien wel dé hoofdrol met maar liefst 229 miljoen volgers. Een ideaal platform om zo af en toe wat reclame te maken voor producten die haar miljoenen op leveren.

Op een nieuwe foto pronkt Kim enkel met zichzelf en de rondingen die zichtbaar worden door de minuscule bikini die ze draagt. "Betoverd eiland 🏝," schijft ze erbij.


Wil je de 40 jarige Kim Kardashian en haar rondingen zien? Bekijk de foto's dan nu op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair