Algemeen

Scarlet Witch is nu een keiharde crimineel in het Marvel-universum en op de vlucht voor de autoriteiten

Na de serie WandaVision ziet alles er anders uit voor dit personage.

door Jim Pedd om 06:29 in Algemeen
Als we Doctor Strange in the Multiverse of Madness eenmaal in de bioscoop kunnen kijken, dan staat Wanda Maximoff heel wat te wachten. Actrice Elizabeth Olsen onthulde tijdens een interview dat het personage een crimineel is in de film.

Aan het einde van de serie WandaVision waren de krachten van Wanda eindelijk volledig ontluikt. Ze bleek een bijzonder krachtig wezen, de Scarlet Witch, en had lange tijd de bewoners van het stadje Westview gegijzeld gehouden. En hoewel ze dat niet helemaal bewust leek te doen, moet ze daar wel voor boeten.

Echte crimineel
Actrice Elizabeth Olsen vertelde het volgende over waar we Wanda de komende tijd zullen zien:

"Er kwamen allemaal grote vrachtwagens aanrijden, en allemaal militaire mannen en vrouwen namen de situatie in zich op en op dat moment vliegt zij weg. Alsof ze moest ontsnappen, en niet in de problemen wilde komen," aldus Olsen.

"En dus vluchtte ze weg met haar rouw en haar schaamte." En dus is het personage een crimineel, die ook nog eens voortvluchtig is. "Maar ik denk dat ze vrede heeft daarmee en het idee om de rest van haar leven verborgen in de bossen te wonen."

Olsen concludeerde: "Ze heeft iets gedaan dat haar een crimineel maakt. Dus voor mij is de volgende stap in haar leven dit nieuwe gevoel van identiteit, omgaan met de handelingen die ze heeft uitgevoerd en dat onder ogen komen."

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair