Algemeen

Milla Jovovich ziet wel een toekomst voor zichzelf binnen 'Resident Evil'

Ook al is ze klaar als Alice, ze kan nog wel even door.

door Jim Pedd om 07:03 in Algemeen
De Resident Evil-franchise is een van de best verdienende gameverfilmingen in de geschiedenis, met een verdienste van zo'n 1,2 miljard dollar aan de wereldwijde box office. Maar we hadden The Final Chapter nog niet gezien, of er werd een reboot aangekondigd.

Sterker nog: de komende tijd verwachten we heel wat projecten. Zo werkt Netflix aan de animatieserie Infinite Darkness en komt er een live-action serie die ontwikkeld wordt door Andrew Dabb. En dan is er nog de reboot Welcome to Raccoon City die in november in de bioscoop te zien moet zijn.

Keert Alice terug?
Er zit dus heel wat Resident Evil-content aan te komen en ergens zou je denken dat er dan wel ruimte is voor hoofdrolspeelster Milla Jovovich om terug te keren. En daar blijkt ze voor open te staan.

"Ik bedoel, zeg nooit nooit. Resident Evil is altijd zo'n mooi onderdeel geweest van mijn leven," begon Jovovich.

"Ik hou van Alice en ik hou van de franchise en van Netflix. Dus ik bedoel, er kan bijna niets negatiefs aan klampen."

Hoewel ze dus allang verder is gegaan, zit er mogelijk dus een nieuw project in voor Jovovich! Dat zou wat zijn.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pascal08

Avatar

Volgens mij ben ik een paralel universum beland waar ik niet hoor, al die franchises die zo kapot zijn gemaakt. Star Wars, AVP, Alien films, A Nightmare on Elm Street, Star Trek, Predator, Hellraiser, Phantasm, Die Hard, Halloween, Resident Evil (inc de games na deel 3) ik ben vast nog wel een shitload vergeten.

Chris77

Avatar

Alsjeblieft niet zeg ????

ThysRomani

Avatar

God nee. Paul en vrouw zijn klaar.

Lurking metafan

Avatar

Doe maar niet meer.

De eerste film was nog goed te doen, maar daarna ontspoorde het toch echt helemaal. Jammer, ze hadden gewoon de verhaallijnen van de RE games moeten aanhouden. Maar ja, dan kon Jovovich's man haar niet aan het werk houden in elke film van de RE uitmelkreeks.

Q Jones18

Avatar

2 tot 4 waren gewoon geweldige actie films

NieuwsFilm

meest populair