De sfeer bij 'Fantastic Beasts 3' was compleet weg na vertrek Johnny Depp

De sfeer bij 'Fantastic Beasts 3' was compleet weg na vertrek Johnny Depp

Depp werd wel snel vervangen.

In november 2020 werd bekend dat Johnny Depp vertrok bij Fantastic Beasts 3. Een rechtbank gaf namelijk aan dat er voldoende bewijs is dat de geliefde acteur zijn ex Amber Heard heeft mishandeld. De acteur werd daarna snel vervangen door studio Warner Bros.

"Het is politiek en iedereen weet het," zei een crewlid van Fantastic Beasts 3 over het besluit van Warner Bros. om Depp te ontslaan, volgens PopTopic. "De sfeer veranderde drastisch toen we hoorden dat Depp niet terug zou keren naar de set."

Non-Disclose Agreement
"Ik weet dat het dramatisch klinkt, maar de eerste opnamedag zonder hem voelde echt als een begrafenis. Ik denk dat het zo voelde omdat we [cast en crew] strikte instructies kregen om er niet over te praten," zei de crewlid die zei dat iedereen een Non-Disclose Agreement moest ondertekenen.

"De sfeer was weg en de energie was niet hetzelfde. Ik denk dat dit zich gaat vertalen in de definitieve versie. Het is gewoon anders. Het ergste is dat we nooit echt de kans hebben gekregen om afscheid te nemen of, hoe raar het ook klinkt, ons verdriet erover te uiten."

Eerder ontweek acteur Jude Law al de nodige vragen over het ontslag van de acteur in gesprek met Entertainment Tonight. "In een situatie als deze ga je naar de studio. Dat is alles wat je kunt doen. Omdat je moet komen opdagen en je rol moet spelen," was de reactie van Law enkele weken na het vertrek van Depp.

In David Yates' Fantastic Beasts 3 zien we nu Mads Mikkelsen (Hannibal, Rogue One: A Star Wars Story) als Gellert Grindelwald. In de zomer van 2022 moet de film verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair