Algemeen

Animatiefilm 'Scoob!' krijgt een vervolg

Het Hanna-Barbera Cinematic Universe breidt zich langzaam uit.

door Jan-Peter Rook om 11:33 in Algemeen
Vorig jaar verscheen Scoob!, een nieuwe animatiefilm rondom Scooby-Doo en z'n vrienden. Regisseur Tony Cervone geeft nu aan dat er op dit moment wordt gewerkt aan een vervolg.

Het origineel was aanvankelijk bedoeld voor een bioscooprelease, maar door de pandemie werd de tekenfilm ook beschikbaar gesteld in de huiskamer. Daarom is het niet echt duidelijk hoe succesvol de film uiteindelijk is geweest voor Warner Bros.

Schijnbaar goed genoeg voor een sequel, want de studio wil graag verder met het uitbreiden van haar Hanna-Barbera Cinematic Universe. Regisseur Cervone zegt er het volgende over:

"We zijn bezig met een vervolg op Scoob!. Het is nog niet officieel aangekondigd, maar we zijn er allemaal heel erg enthousiast over. Het gehele creatieve team achter de eerste film is nog steeds aanwezig en druk bezig met iets nieuws. Het was geweldig om deze Hanna-Barbera Cinematic Universe te creëren, en het is spannend om terug te keren."

De eerste Scoob! bevatte personages uit andere Hanna-Barbera-tekenfilms zoals Blue Falcon, Captain Caveman en Dick Dastardly. Grote kans dat de tweede film weer tal van bekende gezichten zal bevatten.

Zodra er meer bekend is over de tweede Scoob!, lees je het op FilmTotaal!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Ik hoop dat captain caveman terug keert ik vond hem echt een super leuk personage!

NieuwsFilm

meest populair